Ronaldo: uite golul, nu e golul. Portughezul, marcator pentru câteva minute, apoi a fost șters de pe tabelă

Ronaldo: uite golul, nu e golul. Portughezul, marcator pentru câteva minute, apoi a fost șters de pe tabelă

Un moment straniu a avut loc la meciul dintre Uruguay și Portugalia de la Campionatul Mondial din Qatar, atunci când lusitanii au reușit să marcheze primul gol al partidei.

Ronaldo nu a atins mingea cu capul FOTO Profimedia

Portugalia a deschis scorul în minutul 54 al meciului cu Uruguay, după o centrare a lui Bruno Fernandes și o săritură a lui Ronaldo, care a părut, inițial, că a deviat mingea în plasa porții. Ronaldo a fost trecut chiar și pe tabelă drept marcator al golului, dar după mai multe reluări s-a observat că acesta nu a atins mingea. Mai mult, Ronaldo s-a bucurat de parcă el a înscris golul, dar reluărille au demonstrat contrariu.

Reprezentanții FIFA au deliberat minute bune înainte să decidă cine e marcatorul. Ulterior, FIFA a corectat informația și l-a trecut pe Bruno Fernandes marcatorul golului.

Meci plin cu evenimente

În acest meci au mai avut loc două momente importante. Înainte de pauză, jucătorul portughez Nuno Mendes s-a prăbușit pe gazon și a cerut schimbare. „Problemă musculară și, cel mai probabil, Mendes și-a luat adio de la acest Mondial”, scrie Marca.

De asemenea, tot la acest meci, un suporter a pătruns pe teren pentru transmite trei mesaje politice: oprirea războiului din Ucraina, drepturile femeilor din Iran și respectarea drepturilor persoanelor cu alte orientări sexuale din Qatar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”