Ronnie O'Sullivan: Snooker-ul e viața mea

Ronnie O'Sullivan: Snooker-ul e viața mea

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie O'Sullivan, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă care a precedat Snooker Titans Trophy Cluj, că snooker-ul e cel mai important lucru din viața sa.

'Toată lumea mă face să mă simt bine aici, mă bucur că am jucat un rol în promovarea snooker-ului în România. Am auzit atât de multe despre cât de frumoasă e Transilvania, ținem aici Europeanul în octombrie și este fabulos că voi avea șansa să vizitez. Cel mai important lucru, cea mai mare iubire a vieții mele e snooker-ul meu. Nu am fost niciodată atât de atașat emoțional de ceva, de o persoană, un obiect, orice, așa cum sunt de snooker', a spus Ronnie O'Sullivan.

Sala Polivalentă din Cluj găzduiește, în 18-19 iunie, în organizarea McCann/Thiess Events, evenimentul Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrative de snooker cu campionii Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Steve Davis și Reanne Evans.

Cei patru vor juca câte două meciuri demonstrative pe zi, care se vor disputa în sistemul cel mai bun din 11 frame-uri.

La rândul său, organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, a declarat, în aceeași conferință de presă, că, prin cei patru jucători, au fost aduse la Cluj 24 de titluri mondiale și că o dată cu patrulaterul demonstrativ de sâmbătă și de duminică se intră în linie dreaptă pentru Campionatul European de Snooker, despre care a spus că va fi transmis în 68 de țări și că va avea peste 100 de milioane de telespectatori.

Campionatul European de Snooker va fi organizat în luna octombrie, tot în Sala Polivalentă din Cluj.

AGERPRES/ (A-autor: Marius Septimiu Avram, editor: Teodora Oprea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”