Rovana Plumb: Am luat decizia să demisionez după declarațiile premierului dintr-o emisiune

Rovana Plumb: Am luat decizia să demisionez după declarațiile premierului dintr-o emisiune

Rovana Plumb, ministrul demisionar al Fondurilor Europene, a declarat luni că a luat decizia de a renunța la funcție după afirmațiile premierului Mihai Tudose într-o emisiune televizată referitoare la remanierea guvernamentală.

 Ea a susținut că, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, miniștrii Doina Pană și Lia Olguța Vasilescu au avut intenția de a demisiona din solidaritate.

"Decizia de demisie a fost luată după declarațiile, dintr-o emisiune, făcute de premier", a afirmat Rovana Plumb, după audierea ei în Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Întrebată dacă în ședința CExN al PSD de joia trecută au fost și alte persoane care au vrut să își dea demisia, Rovana Plumb a spus că acest lucru este adevărat. "Da, este adevărat, din solidaritate, este adevărat și doamna ministru Doina Pană, cât și doamna ministru Lia Olguța Vasilescu au spus acest lucru", a susținut Rovana Plumb.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…