Rovana Plumb: Am luat decizia să demisionez după declarațiile premierului dintr-o emisiune

Rovana Plumb: Am luat decizia să demisionez după declarațiile premierului dintr-o emisiune

Rovana Plumb, ministrul demisionar al Fondurilor Europene, a declarat luni că a luat decizia de a renunța la funcție după afirmațiile premierului Mihai Tudose într-o emisiune televizată referitoare la remanierea guvernamentală.

 Ea a susținut că, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, miniștrii Doina Pană și Lia Olguța Vasilescu au avut intenția de a demisiona din solidaritate.

"Decizia de demisie a fost luată după declarațiile, dintr-o emisiune, făcute de premier", a afirmat Rovana Plumb, după audierea ei în Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Întrebată dacă în ședința CExN al PSD de joia trecută au fost și alte persoane care au vrut să își dea demisia, Rovana Plumb a spus că acest lucru este adevărat. "Da, este adevărat, din solidaritate, este adevărat și doamna ministru Doina Pană, cât și doamna ministru Lia Olguța Vasilescu au spus acest lucru", a susținut Rovana Plumb.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...