Rudy Giuliani, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă angajată: „O încercare de șantaj”

Rudy Giuliani, acuzat de hărțuire sexuală de o fostă angajată: „O încercare de șantaj”

Fostul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală de către o fostă angajată, relatează BBC.

Rudy Giuliani este acuzat de hărțuire sexuală. FOTO EPA-EFE / Jim Lo Scalzo (Arhivă)

Noelle Dunphy, care a depus luni plângerea prin care solicită 10 milioane de dolari, susține că a fost constrânsă să întrețină relații sexuale și că a fost obligată să lucreze dezbrăcată. În plus, Giuliani ar fi luat Viagra „în mod constant”.

Fostul avocat al lui Trump a negat „vehement” acuzațiile prin intermediul unui purtător de cuvânt.

Dunphy, care susține că a fost angajată de firma lui Giuliani în anul 2019, când acesta era avocatul fostului președinte american Donald Trump, a depus luni acțiunea în justiție în New York.

În plângere femeia a precizat faptul că Giuliani a început să abuzeze de ea aproape imediat după ce a fost angajată și i-a dat de înțeles că satisfacerea cerințelor sale sexuale constituia o „cerință absolută a angajării sale".

De asemenea, fostul primar al orașului New York a constrâns-o pe Dunphy să-i facă sex oral „împotriva voinței ei” în apartamentul său.

Mai mult decât atât, Giuliani „îi cerea deseori să lucreze goală, în bikini sau în pantaloni scurți cu un steag american pe ei, pe care îi cumpărase pentru ea". Dunphy ar fi înregistrat conversațiile cu fostul primar al orașului New York, care includeau comentarii și cereri sexuale, precum și remarci rasiste, sexiste și antisemite.

Fosta angajată a intentat, de asemenea, un proces pentru neplata salariului. Giuliani ar fi refuzat să-i plătească salariul promis de 1 milion de dolari.

Un purtător de cuvânt al fostului avocat al lui Donald Trump a afirmat că acesta „neagă vehement acuzațiile”, descriind afirmațiile drept „hărțuire pură și o încercare de șantaj”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...