Rugby/Coronavirus: Selecţionerul naţionalei Georgiei, internat în stare gravă în Africa de Sud

Rugby/Coronavirus: Selecţionerul naţionalei Georgiei, internat în stare gravă în Africa de Sud

Selecţionerul naţionalei Georgiei, Levan Maisaşvili, este în stare gravă într-un spital din oraşul sud-african Johannesburg după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, a confirmat sâmbătă Federaţia georgiană de rugby, citată de Reuters.

Maisaşvili şi alţi cinci componenţi ai delegaţiei Georgiei au fost testaţi pozitiv după meciul-test disputat pe 2 iulie împotriva Africii de Sud la Pretoria, ceea ce a dus la anularea celui de-al doilea meci-test, de la Johannesburg, şi a partidei ce ar fi urmat să aibă loc pe 17 iulie la Tbilisi contra Scoţiei.

"Avem mai multe cazuri de Covid imediat după meciul de la Pretoria, inclusiv selecţionerul Levan Maisaşvili, care este internat acum cu leziuni pulmonare grave şi are nevoie de respiraţie artificială", a indicat Federaţia georgiană de rugby.

"Se face totul pentru a îmbunătăţi starea lui Levan Maisaşvili. A fost transferat la una din cele mai mari clinici din Africa de Sud, care este dotată cu cel mai modern echipament medical pentru tratarea pacienţilor cu Covid. Restul echipei s-a întors deja în Georgia, în timp ce Levan şi medicul naţionalei vor sta în Africa de Sud cât timp este nevoie. Alţi cinci membri ai echipei pozitivi la Covid îşi încheie recuperarea şi vor pleca duminică în Georgia", a anunţat Federaţia de rugby de la Tbilisi.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: www.rte.ie


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...