Ruladă de carne de porc umplută

Ruladă de carne de porc umplută

Ingrediente:

800 g carne de porc macră
sare
piper

Pentru umplutură:
1 pulpă de pui afumată şi tocată
1 ou
2 linguri smântână
2 linguri pesmet
sare
piper
1 mână de mazăre fiartă
pătrunjel tăiat mărunt
1 pahar vin alb
1 cană apă clocotită

Mod de preparare:

Speli carnea de porc şi, dacă e groasă, o tai având grijă să obţii o felie. Pui peste ea folie alimentară şi o baţi, apoi o dai cu sare şi piper.

Separat, amesteci pulpa de pui tocată cu mazarea, oul, smântâna, pesmetul, sarea, piperul şi pătrunjelul.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 „Mie îmi place Putin și nu-mi place UE. Eu mă simt mai liber in Rusia decât în Occident”

2 BREAKING Au fost pe mână! / Grindeanu, șeful de facto al PSD, declarații halucinante din culisele respingerii de către CCR a reformei pensiilor magistra…

3 Anna Chapman, spioana care și-a folosit farmecele în favoarea Rusiei, a primit de la Putin o nouă misiune și un nou pseudonim

4 Români care nu au probleme financiare... / O doctoriță de la Spitalul Județean de Urgență Bacău deține, împreună cu soțul, apartamente de 15 milioane de…

5 Pensiile speciale, imposibil de răpus? Expert în drept constituțional: „Nu poți decât să le crești, nicidecum să le scazi”. Ce e de făcut