Ruladă de carne de porc umplută

Ruladă de carne de porc umplută

Ingrediente:

800 g carne de porc macră
sare
piper

Pentru umplutură:
1 pulpă de pui afumată şi tocată
1 ou
2 linguri smântână
2 linguri pesmet
sare
piper
1 mână de mazăre fiartă
pătrunjel tăiat mărunt
1 pahar vin alb
1 cană apă clocotită

Mod de preparare:

Speli carnea de porc şi, dacă e groasă, o tai având grijă să obţii o felie. Pui peste ea folie alimentară şi o baţi, apoi o dai cu sare şi piper.

Separat, amesteci pulpa de pui tocată cu mazarea, oul, smântâna, pesmetul, sarea, piperul şi pătrunjelul.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990