„Ruptura este definitivă!”

„Ruptura este definitivă!”

Ioana Simion a anunțat recent că a luat decizia de a se separa de Ilie Năstase, după ce partenerii au fost implicați în urmă cu doar câteva zile într-un scandal de proporții. Soția fostului tenismen a explicat partea sa de poveste, în urma unor acuzații grave de furt.

Ioana Simion și Ilie Năstase au ajuns, din nou, în pragul despărțirii. În presă s-a vehiculat recent că Ioana ar fi „fugit” de acasă cu suma de două milioane de euro, unele publicații insinuând că informația ar fi venit chiar de la Ilie Năstase.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit, după ce soția fostului tenismen a fost acuzată că ar fi „dispărut” cu 2 milioane de euro

În urma acuzațiilor grave la adresa ei, aceasta a decis să publice un mesaj prin intermediul căruia să explice întregul șir al evenimentelor. Soția fostului tenismen a avut și o apariție televizată, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Ilie Năstase.

Abia după ce Ioana Simion a infirmat zvonurile, Ilie Năstase a confirmat la rândul său că întregul scenariu cu furtul banilor este unul absurd. Ioana Simion a mărturisit că Ilie ar fi jignit-o în dimineața respectivă, totodată fiind deranjată că acesta nu a pus capăt mai devreme „circului” și nu i-a luat apărarea, imaginea ei având de suferit.

Ioana și-a spus propria versiune a poveștii, susținând că cel care a plecat de acasă este, de fapt, chiar fostul tenismen.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid, încât nici eu nu îmi dau seama ce a fost în capul lui să declare astfel de lucruri. (..) Eram la munte. Ne-am întors luni, pe zi. Seara am plecat spre Constanța. El a preferat să doarmă în apartamentul fetițelor în seara de luni spre marți.

Eu am dormit în apartamentul meu. Spre dimineață, în jurul orei 9, l-am văzut cu un rucsac în spate. Geamul meu era deschis. A trecut prin fața geamului, bineînțeles că în loc de „bună dimineața” mi-a spus altceva, care m-a deranjat foarte tare (..).

Nu părea nervos, dar m-a jignit oarecum. Cred că după ora două-trei m-a sunat, nu i-am răspuns pentru că eram supărată. Am așteptat până seara, crezând că se va întoarce, să plecăm din nou către București. Nu a venit, eu am plecat singură, deoarece aveam treabă aici', a povestit Ioana Simion, citată de Viva.

Ioana Simion, deranjată după ce Ilie Năstase nu a infirmat zvonurile

Ioana Simion s-a arătat deranjată de faptul că soțul ei nu a intervenit la timp pentru a opri speculațiile referitoare la dispariția celor două milioane de euro.

„Nu m-a mai sunat. Ar fi putut să mă sune să-mi spună: «Dragă Ioana, uite ce se scrie. Nu este nimic adevărat, eu nu am declarat așa ceva». Sau ar fi putut să sune la presă, că de altfel sună dacă e… tot timpul. Putea să sune să spună, «măi oameni buni, stați un pic că-mi acuzați soția. Nu este nimic adevărat». Ori ieri iese după cinci zile să spună așa ceva”, a mai declarat Ioana Simion.

Ioana a susținut totdată că nu mai există cale de împăcare între ea și Ilie Năstase, de data aceasta. „De data aceasta nu mai este cale de întoarcere. Ruptura este definitivă. Nu-i mai acord altă șansă. Eu am familie, nu pot trăi astfel”, a completat Ioana Simion, citată de mediaflux.ro. Cei doi parteneri s-au mai aflat în trecut în pragul divorțului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...