Ruse, mândria României la Transylvania Open: Câte jucătoare avem în turul II

Ruse, mândria României la Transylvania Open: Câte jucătoare avem în turul II

Gabriela Ruse (104 WTA), Irina Bara (150 WTA), Jaqueline Cristian (83 WTA) și Ana Bogdan (46 WTA) au fost cele patru românce aflate în turul I, la Transylvania Open 2022, turneu de categorie WTA 250. Din păcate, după runda inaugurală, doar una dintre ele a rămas în competiție.

Gabriela Ruse a obținut victoria după un meci de două ore și 36 de minute. FOTO: Arhiva Adevărul

Luni, în prima zi, Ana Bogdan a cedat, surprinzător, în duelul cu Jule Niemeier (74 WTA), scor 6-7, 2-6. Astăzi, au venit alte două eșecuri pentru româncele aflate pe tablou. Mai întâi, Irina Bara a cedat în fața lui Parrizas-Diaz (75 WTA), scor 1-6, 5-7. Apoi, a pierdut și Jaqueline Cristian în partida cu Xiyu Wang (59 WTA), scor 3-6, 3-6.

Abia în ultima partidă a zilei, Gabriela Ruse le-a dat spectatorilor motive de bucurie, la Cluj. Pentru că după un meci de mare luptă, românca a trecut de Harmony Tan (Franța, 25 de ani, 122 WTA), scor 6-7, 6-2, 6-3. În turul II de la Transylvania Open, Ruse o va înfrunta pe chinezoaica Xiyu Wang (21 de ani, 59 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”