Rusia a grațiat un criminal care și-a trecut iubita prin mașina de tocat carne, după ce a fost de acord să lupte în Ucraina

Rusia a grațiat un criminal care și-a trecut iubita prin mașina de tocat carne, după ce a fost de acord să lupte în Ucraina

Un criminal rus condamnat la 11 ani de închisoare după ce și-a ucis iubita și i-a trecut cadavrul prin mașina de tocat carne a fost grațiat după ce a luptat împotriva Ucrainei, a declarat mama sa, relatează YahooNews.com.

Mama lui Dmitri Zelensky a declarat pentru agenția de presă rusă 59.RU că fiul ei a fost grațiat după ce a executat mai puțin de jumătate din pedeapsă.

Zelensky, un veteran al celui de-al doilea război cecen, a mărturisit că a ucis-o în 2018 pe prietena sa de 27 de ani, Tatiana Melekhina, a relatat 59.RU.

El a recunoscut că a strangulat-o până la moarte după o ceartă, înainte de a se debarasa de cadavrul ei într-un mod oribil pentru a încerca să își acopere urmele.

Potrivit 59.RU, Zelensky le-a spus anchetatorilor, în timpul unui interogatoriu, că i-a dezmembrat corpul, l-a prelucrat într-o mașină de tocat carne, a adunat oasele în trei saci și le-a aruncat în râu.

În 2019, el a fost condamnat la 11 ani de închisoare, dar a fost eliberat în luna noiembrie a anului trecut pentru a lupta în Ucraina, potrivit mamei sale, Galina Zelenskaia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?