Rusia a început să fie părăsită de sportivii ei: „Trădarea“ anului vine din tenis

Rusia a început să fie părăsită de sportivii ei: „Trădarea“ anului vine din tenis

Jucătoarea rusă de tenis, Varvara Graceva, şi-a finalizat luna aceasta dosarul pentru obţinerea cetăţeniei franceze, pe care l-a înaintat Ministerului de Interne din această ţară, care are decizia finală în privinţa validării acestuia, informează L'Equipe.

Varvara Gracheva speră să concureze pentru Franța, la Jocurile Olimpice din 2024, la Paris

Graceva, în vârstă de 22 de ani, ocupă în prezent locul 54 în clasamentul WTA, fiind văzută drept o jucătoare în plin progres. Rusoaica este calificată în optimile de finală ale turneului de la Miami (Florida), după ce a disputat anterior finala turneului de la Austin (Texas). Ea se antrenează din 2016 la Elite Tennis Center din Cannes, iar în luna noiembrie a reuşit la examenul de franceză.

Anturajul jucătoarei speră ca Varvara Graceva să poată participa când mai rapid la viitoare competiţii sub drapel francez, începând cu Roland Garros şi meciurile din Billie Jean King Cup, înaintea Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro