Rusia a început să fie părăsită de sportivii ei: „Trădarea“ anului vine din tenis

Rusia a început să fie părăsită de sportivii ei: „Trădarea“ anului vine din tenis

Jucătoarea rusă de tenis, Varvara Graceva, şi-a finalizat luna aceasta dosarul pentru obţinerea cetăţeniei franceze, pe care l-a înaintat Ministerului de Interne din această ţară, care are decizia finală în privinţa validării acestuia, informează L'Equipe.

Varvara Gracheva speră să concureze pentru Franța, la Jocurile Olimpice din 2024, la Paris

Graceva, în vârstă de 22 de ani, ocupă în prezent locul 54 în clasamentul WTA, fiind văzută drept o jucătoare în plin progres. Rusoaica este calificată în optimile de finală ale turneului de la Miami (Florida), după ce a disputat anterior finala turneului de la Austin (Texas). Ea se antrenează din 2016 la Elite Tennis Center din Cannes, iar în luna noiembrie a reuşit la examenul de franceză.

Anturajul jucătoarei speră ca Varvara Graceva să poată participa când mai rapid la viitoare competiţii sub drapel francez, începând cu Roland Garros şi meciurile din Billie Jean King Cup, înaintea Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...