Rusia a lovit cu rachete de croazieră ţinte militare din Lvov, a anunţat Ministerul Apărării rus

Rusia a lovit cu rachete de croazieră ţinte militare din Lvov, a anunţat Ministerul Apărării rus

Rusia a lovit cu rachete de croazieră de mare precizie ţinte militare din oraşul Lvov din vestul Ucrainei, a anunţat duminică Ministerul Apărării rus, informează Reuters.

Rusia a lovit un depozit de combustibil utilizat de forţele ucrainene lângă Lvov, cu rachete cu rază de acţiune lungă şi a folosit rachete de croazieră pentru a lovi o fabrică din acest oraş unde se reparau sisteme antirachetă, staţii radar şi tancuri, adaugă ministerul rus.

"Forţele armate ale Federaţiei Ruse îşi continuă acţiunile ofensive ca parte a operaţiunii militare speciale", a declarat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov.

Ministerul rus a difuzat o înregistrare video cu loviturile de rachetă din Lvov .

La rândul lor, oficiali ai oraşului Lvov, situat la numai 60 de km de Polonia, ţară membră a NATO, au declarat că mai multe persoane au fost rănite în atacurile cu rachete.

Rusia a utilizat de asemenea rachete cu rază de acţiune lungă dinspre mare pentru a distruge un arsenal de rachete S-300 şi sisteme antiaeriene BUK lângă Kiev, a mai informat ministerul rus. Forţele ruse au distrus de asemenea mai multe drone, a adăugat acesta.

Rusia a început să distrugă depozite de combustibil şi hrană, ceea ce înseamnă că guvernul de la Kiev va trebui să disperseze ambele stocuri în viitorul apropiat, a declarat duminică consilierul Ministerului de Interne al Ucrainei, Vadim Denisenko.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”