Rusia. Incendiu puternic la clădire a FSB din Rostov-pe-Don folosită ca depozit de muniții: Cel puțin un mort VIDEO

Rusia. Incendiu puternic la clădire a FSB din Rostov-pe-Don folosită ca depozit de muniții: Cel puțin un mort VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit joi în clădirea Serviciului de Frontieră al Rusiei din orașul Rostov-pe-Don, situat în apropiere de granița cu Ucraina.

FOTO Twitter

Potrivit unor localnici, incendiul a izbucnit după ce s-au auzit explozii în interiorul clădirii care aparține Serviciului de Frontieră, subordonat Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB).

Exploziile continuau și în momentul incendiului, spun aceștia.

Potrivit unor canale de Telegram administrate de bloggeri militari ruși, clădirea respectivă era folosită și ca depozit de muniții.

Serviciul regional pentru Situații de Urgență a mobilizat mai multe echipaje specializate la fața locului, unde flăcările s-au extins pe o suprafață de aproape de o mie de metri pătrați.

Cel puțin o persoană a murit, iar alte două au fost rănite în acest incendiu, potrivit primelor informații disponibile despre victime.

Incendiile au devenit frecvente la obiective militare și de infrastructură din Rusia de la declanșarea războiului din Ucraina, la 24 februarie 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”