Rusia: O rachetă de croazieră a căzut peste un imobil în nordul țării

Rusia: O rachetă de croazieră a căzut peste un imobil în nordul țării

O rachetă de croazieră rusească, lansată în cursul unui exercițiu militar, a căzut marți peste un imobil de locuit într-un mic oraș din regiunea Arhanghelsk, în nord-estul Rusiei, a anunțat Ministerul rus al Apărării, potrivit căruia nu s-au înregistrat victime, relatează AFP. În cursul unui test, racheta "a deviat de la traiectoria sa și a căzut în apropiere de micul oraș Nionoksa", la circa 900 de kilometri nord de Moscova, a informat ministerul.

Nu au fost răniți, a precizat acesta, iar la fața locului a fost trimisă o echipă de anchetă pentru a stabili circumstanțele incidentului.

Racheta a provocat un incendiu care a avariat un imobil cu două etaje și cele patru apartamente aflate în interior, au făcut cunoscut o sursă anonimă și mass-media locale, citate de agenția de presă TASS.

În aprilie, o rachetă militară experimentală s-a prăbușit imediat după decolare în aceeași regiune, căzând într-o zonă nelocuită, fără să facă victime sau pagube materiale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?