Rusia: Vladimir Putin a declarat că în anturajul său sunt bolnave de COVID-19 mai multe zeci de persoane

Rusia: Vladimir Putin a declarat că în anturajul său sunt bolnave de COVID-19 mai multe zeci de persoane

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că în anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19 "nu unul, nu doi", ci mai multe zeci de persoane, informează joi TASS şi AFP.

"Din păcate, am fost nevoit în ultimul moment să-mi amân vizita la Duşanbe. Îmi pare foarte rău, însă acest lucru are legătură cu faptul că în anturajul meu apropiat au fost, după cum ştiţi, depistate cazuri de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus", a spus liderul rus joi, în timpul unui discurs susţinut online în cadrul summitului Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

"Nu este vorba despre unu sau doi, ci de câteva zeci de oameni", a subliniat Putin.

Preşedintele rus a anunţat că intenţionează să rămână în autoizolare câteva zile. "Acum sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare", a spus liderul rus.

Liderul rus s-a vaccinat în primăvară cu Sputnik V. El a declarat de mai multe ori că anticorpii săi "se menţin la un nivel ridicat".

În luna iulie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov anunţa că persoanele care intră în contact cu Vladimir Putin respectă măsuri stricte. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria