Rusia: Vladimir Putin, la pescuit subacvatic în apele unui lac de munte din Siberia

Rusia: Vladimir Putin, la pescuit subacvatic în apele unui lac de munte din Siberia

Președintele rus Vladimir Putin a apărut gol până la brâu în apele reci ale unui lac de munte ca parte a unei excursii de pescuit și vânat de trei zile într-o regiune sălbatică din Siberia, a anunțat Kremlinul, potrivit Reuters.

În vârstă de 64 de ani, Putin este recunoscut pentru aparițiile de acest fel, care au ca scop să promoveze imaginea unui bărbat puternic și care au contribuit la creșterea cotei sale de popularitate. Excursia are loc cu opt luni înaintea alegerilor prezidențiale, care vor avea loc în martie, și chiar dacă nu și-a anunțat deocamdată candidatura, este de așteptat ca Putin să se înscrie din nou în cursă și să o câștige fără probleme.

Expediția de pescuit și vânat a avut loc în perioada 1-3 august în Republica Tîva din sudul Siberiei, la granița cu Mongolia și la circa 3.700 de km est de Moscova.

Fotografiile și înregistrările video făcute publice sâmbătă de Kremlin îl arată pe Putin — cunoscut ca fiind de asemenea un practicant de arte marțiale și de hochei pe gheață — în timp ce pescuiește subacvativ, înoată și stă la plajă alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

"Apa din lac nu se încălzește mai mult de 17 grade, dar asta nu l-a oprit pe președinte să înoate", a declarat vineri presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"A vânat subacvatic cu o mască și un tub de oxigen. Președintele a urmărit o știucă timp de două ore, nu avea cum s-o împuște, însă în cele din urmă a obținut ce și-a dorit", a mai afirmat el.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

5 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…