Rusia: Vladimir Putin, la pescuit subacvatic în apele unui lac de munte din Siberia

Președintele rus Vladimir Putin a apărut gol până la brâu în apele reci ale unui lac de munte ca parte a unei excursii de pescuit și vânat de trei zile într-o regiune sălbatică din Siberia, a anunțat Kremlinul, potrivit Reuters.

În vârstă de 64 de ani, Putin este recunoscut pentru aparițiile de acest fel, care au ca scop să promoveze imaginea unui bărbat puternic și care au contribuit la creșterea cotei sale de popularitate. Excursia are loc cu opt luni înaintea alegerilor prezidențiale, care vor avea loc în martie, și chiar dacă nu și-a anunțat deocamdată candidatura, este de așteptat ca Putin să se înscrie din nou în cursă și să o câștige fără probleme.

Expediția de pescuit și vânat a avut loc în perioada 1-3 august în Republica Tîva din sudul Siberiei, la granița cu Mongolia și la circa 3.700 de km est de Moscova.

Fotografiile și înregistrările video făcute publice sâmbătă de Kremlin îl arată pe Putin — cunoscut ca fiind de asemenea un practicant de arte marțiale și de hochei pe gheață — în timp ce pescuiește subacvativ, înoată și stă la plajă alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

"Apa din lac nu se încălzește mai mult de 17 grade, dar asta nu l-a oprit pe președinte să înoate", a declarat vineri presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"A vânat subacvatic cu o mască și un tub de oxigen. Președintele a urmărit o știucă timp de două ore, nu avea cum s-o împuște, însă în cele din urmă a obținut ce și-a dorit", a mai afirmat el.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există