Rușii, jefuitori și cretini!

Rușii, jefuitori și cretini!

Imagine virala cu un grup de soldati rusi care s-au fotografiat fericiti intr-un apartament din Herson, sudul Ucrainei, dupa ce s-au indestulat si si-au facut si provizii.

Imaginea s-a viralizat pe conturile de socializare din Ucraina. Utilizatorii scot in evidenta faptul ca rusii care au facut aceasta fotografie au uitat sa elimine drapelul ucrainean, aflat pe o polita in bucatarie. Rusii sustin ca in Herson, zona ocupata, localnicii sunt bucurosi ca Rusia i-a „eliberat”.

Rezistenta continua sa fie foarte puternica in Ucraina. O profesoara de istorie din Ucraina, al carei hobby era tirul, a decis sa intre in lupta impotriva invadatorilor rusi ca lunetista. Un post de televiziune din Ucraina a realizat un reportaj emotionant despre aceasta femeie curajoasa.

Camarazii ii spun „Vrajitoarea”, datorita caracterului ei special. Ea este lunetista in trupele care apara sudul Ucrainei, pana de curand ea fiind profesoara de istorie, a relatat postul ucrainean.

„Oare pot sa ucid o persoana? Este dificil sa iei o viata, dar cand viata ta este in pericol sau viata celor apropiati, cand dusmanul intra in tara ta sau in casa ta, cred ca fiecare dintre noi este gata pentru asta. Apara-ti viata, apara-ti tara, apara-ti familia”, a declarat lunetista.

Ea a spus ca nu stie daca se va mai intoarce la catedra, in acest moment ea se gandeste doar la victoria impotriva imvadatorilor rusi.

SURSA: aktual24.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale