Rușii, prinși cu minciuna. Un analist recunoaște accidental că Moscova folosește drone iraniene în Ucraina VIDEO

Rușii, prinși cu minciuna. Un analist recunoaște accidental că Moscova folosește drone iraniene în Ucraina VIDEO

Un analist rus, care a fost invitat la o emisiune la televiziunea de stat, a recunoscut că Rusia folosește în Ucraina drone din Iran. Dezvăluirea a fost făcută într-un moment în care bărbatul nu a știut că microfonul este pornit.

Analistul rus recunoaște de unde sunt dronele folosite în Ucraina / Foto Captură Video

Secvența video a fost postată pe Twitter de contul Wartranslated, unde sunt înregistrări din Rusia, traduse pentru vorbitorii de limbă engleză.

Ruslan Puhov, analistul militar, a fost invitat la televiziunea de stat din Rusia să vorbească despre schimbarea piețelor globale. Acesta a crezut că interviul nu a început, așa că a adus în discuție subiectul dronelor kamikaze din Iran cerându-le moderatorilor să nu spună de unde provin pentru că autoritățile nu recunosc, potrivit Wartranslated.

Potrivit videoclipului, moderatoarea emisiunii spune: „Cum se vor schimba piețele globale? Vom întreba un expert, îl avem în studio pe Ruslan Puhov, analist de strategie și tehnologie, membru în consiliul public la Ministerul Apărării.”

Ruslan Puhov (în timp ce se îndreaptă spre locul său în studio vorbește cu moderatoarea, fără să știe că microfonul este deschis): „... să nu facem valuri prea mari, chiar vă cer să nu ne concentrăm prea mult asupra dronelor iraniene. (...) Știm cu toții că sunt iraniene, dar autoritățile nu recunosc.”

Moderatoare (îl întrerupe, în vreme ce celălalt moderator tușește): „Bună seara, Ruslan Nicolaevici, să începem cu schimbările de pe piețele globale...”.

Rusia a atacat pe 10 octombrie mai multe orașe ucrainene cu 84 de rachete și 24 de drone. Locurile vizate de atac adăposteau civili, fiind vorba mai multe centrale electrice, dar și un loc de joacă pentru copii în centrul Kievului.

Rusia şi Iran au respins acuzaţiile formulate de Ucraina şi ţările occidentale privind atacurile din război unde au fost folosite drone kamikaze iraniene Shahed 136 care explodează la impact.

Miercuri, o purtătoare de cuvânt a Uniunii Europene (UE) a anunţat că blocul comunitar a adunat dovezi pentru a demonstra că dronele folosite de Rusia împotriva Ucrainei au fost furnizate de Iran, iar în prezent se pregătesc sancţiuni împotriva Teheranului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale