Rusoaica Daria Kasatkina, dezgustată de războiul lui Putin: Ce riscă pentru declaraţiile ei

Rusoaica Daria Kasatkina, dezgustată de războiul lui Putin: Ce riscă pentru declaraţiile ei

Daria Kasatkina (25 de ani, 12 WTA) continuă să facă valuri în presa internaţională cu interviul pe care l-a acordat pentru canalul de Youtube al unui blogger din Rusia.

Astăzi, potrivit Digi Sport , au apărut alte declaraţii din interviul incendiar acordat de cea mai bună jucătoare de tenis din Rusia. În care Daria a vorbit printre lacrimi despre ce se întâmplă în Ucraina, după invazia începută la finalul lunii februarie.

Ce a spus Daria Kasatkina?

*Aş face orice depinde de mine pentru a opri războiul. Din păcate, e imposibil. Mă simt neputincioasă. N-am nicio putere. Dar cine are? Europa nu poate face nimic. Ce pot să fac?

*Vreau să joc împotriva unor adversare care se pregătesc în aceleaşi condiţii ca mine, care nu se gândesc la terenuri bombardate, care au locuinţe la care să se retragă. Sportive care nu trebuie să sune şi să se roage pe la diverse academii: Hei, ne putem antrena şi locui la voi?

*Ştiu cât de important e să ai un loc unde să te întorci, indiferent de cât de slab ai jucat, dacă te-ai certat cu partenerul, dacă ai probleme. Acasă te regăseşti mereu. Nu-mi pot imagina cum e să n-ai o casă, să te trezeşti că, pur şi simplu, ţi-a fost luată.

*Dacă mi-e frică că pot rămâne fără casă din cauza acestor declaraţii? Dacă e posibil să nu pot să mă întorc în Rusia? Da! M-am gândit şi la asta...

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu