Russell Brand, acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional. Actorul neagă acuzațiile

Russell Brand, acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional. Actorul neagă acuzațiile

Russell Brand a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și abuz emoțional în decursul unei perioade de șapte ani, când era în culmea gloriei sale.

Russell Brand

Acuzațiile au fost rezultatul unei investigații comune a publicațiilor Sunday Times, The Times și Channel 4 Dispatches.

Potrivit relatării ziarului, una dintre femei a declarat că Brand a intrat într-o relație cu ea când el avea 31 de ani, iar ea era încă o școlăriță de 16 ani. Aceasta ar fi spus că el s-a referit la ea ca la "copil" în timpul unei presupuse relații de trei luni de abuz emoțional și de control și că Brand i-a "forțat odată penisul pe gât", făcându-o să se sufoce, potrivit The Guardian .

O altă femeie a afirmat că Brand a violat-o în casa sa din Los Angeles, a relatat Sunday Times, adăugând că a primit tratament la un centru de criză pentru violuri în aceeași zi. Ziarul a spus că aceasta i-a trimis un mesaj pentru a-i spune că a fost speriată de el și că s-a simțit că a profitat de ea, adăugând: "Când o fată spune NU, înseamnă nu". Brand i-ar fi răspuns spunând că îi pare "foarte rău", a relatat ziarul.

O a treia femeie a declarat că Brand a agresat-o sexual în timp ce lucra cu el în Los Angeles și că acesta a amenințat-o că va lua măsuri legale dacă va spune cuiva despre acuzația ei, a relatat ziarul. O a patra femeie a descris că a fost "agresată sexual" de Brand, iar acesta a fost "abuziv fizic și emoțional" față de ea, a precizat Sunday Times.

Ziarul a precizat că alte câteva persoane l-au acuzat pe Brand de abuz fizic și emoțional, hărțuire sexuală și hărțuire, adăugând că cei care s-au prezentat nu se cunoșteau între ei și că, în cea mai mare parte, au ales să rămână anonimi.

Brand, actorul și comediantul, a trecut deja la negarea a ceea ce el a numit "acuzații penale foarte grave" vineri seara. Într-o înregistrare video postată online, el a spus că a primit corespondență de la o companie media și de la un ziar care detaliază afirmațiile; aceasta este o practică standard pentru jurnaliștii care se pregătesc să raporteze acuzații grave despre o entitate numită.

El a emis o dezmințire într-un videoclip postat pe conturile sale de pe mai multe platforme media, insistând că relațiile sale au fost întotdeauna consensuale.

El a descris rapoartele ca fiind o "litanie de atacuri extrem de grave și agresive" și a spus că acestea se referă la o perioadă a carierei sale în care lucra "în mainstream ... Așa cum am scris pe larg în cărțile mele, am fost foarte, foarte promiscuu în acea perioadă".

Brand a continuat: "Acum, în acea perioadă de promiscuitate, relațiile pe care le-am avut au fost absolut întotdeauna consensuale. Am fost întotdeauna transparent în legătură cu asta atunci, aproape prea transparent, și sunt transparent și acum.Să văd că acea transparență s-a transformat în metastază în ceva criminal, lucru pe care îl neg absolut, mă face să mă întreb: există o altă agendă la mijloc?"

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat