Russell Crowe a dat-o afară dintr-un hotel pe Azealia Banks, după ce l-a ameninţat că-l va înjughia

Russell Crowe ar fi imobilizat-o şi ar fi dat-o afară pe Azealia Banks din apartamentul său dintr-un hotel din Beverly Hills, după ce cântăreaţa l-ar fi ameninţat că îl înjunghie, relatează contactmusic.com.

Russell Crowe a dat-o afară dintr-un hotel pe Azealia Banks, după ce l-a ameninţat că-l va înjughia (Imagine: Fox News)

Azealia Banks, în vârstă de 25 de ani, a ajuns pe prima pagină a ziarelor, când a pretins într-o postare, pe pagina de Facebook, că a fost agresată de actorul australian şi agresată verbal cu injurii rasiale.

Cu toate acestea, surse au declarat pentru TMZ.com că situaţia s-a desfăşurat diferit, şi că Russell Crowe ar fi fost, de fapt, victima atacului.

Potrivit site-ului, Azealia a fost adusă în apartamentul lui Russell dintr-un hotel din Beverly Hills de rapperul RZA, care ar fi fost invitat la cină de actorul american. În timp ce seara se desfăşura normal, TMZ relatează că discuţiile au degenerat, atunci când Azealia, potrivit relatărilor, a început să critice gusturile muzicale ale lui Crowe, şi i-a numit pe actor şi pe invitaţii acestuia "oameni albi plictisitori".

Raportul poliţiei citează "mai mulţi martori", spunând că, atunci când un oaspete de sex feminin a vrut să-i ia apărarea lui Russell şi a sfătuit-o pe Azealia să înceteze cu remarcile injurioase, cântăreaţa a lansat un alt atac asupra actorului şi femeii neidentificate.

Surse au declarat pentru TMZ.com că Azealia ar fi spus: "V-ar plăcea dacă mi-aş sparge paharul, v-aş înjughia în gât şi sângele ar curge peste tot, ca într-un film de Tarantino." Înainte de a se îndrepta spre pahar, Azealia le-ar fi adresat un nou val de injurii.

În acest moment se precizează că Russell Crowe ar fi imobilizat-o pe cântăreaţă şi ar fi sunat la pază pentru ca Azealia să fie dată afară din apartament.

În investigaţia ulterioară, mai mulţi martori ar fi declarat că Azealia a avut un comportament deplasat. Deşi cântăreaţa a expus incidentul altfel pe Facebook, se pare că rapperul RZA ştia de faptul că ea a făcut comentariile rasiale, nu Russell Crowe.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să opr…

4 Femeia cu sârmă și-a șters postarea! Comentariile au rămas: „Mahalagioaică ordinară” „Mănânci căcat!”

5 Birchall o calcă-n picioare pe Dăncilă! Dezvăluiri despre prefăcătoria acestei pațachine sinistre, despre cum …

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan