S-a aflat!/Dana Budeanu, cununie secretă cu odrasla lui Hrebenciuc!

S-a aflat!/Dana Budeanu, cununie secretă cu odrasla lui Hrebenciuc!

Anunț incredibil în showbizul românesc. Dana Budeanu, cea mai cunoscută și controversată creatoare de modă din România, se căsătorește în mare taină, cu alesul inimii sale, Andrei Hrebenciuc. Nunta secretă va avea loc într-o destinație de poveste. Designerul s-a ocupat de toate detaliile, scrie playtech.ro .

Dana Budeanu se căsătorește pe Coasta de Azur

Dana Budeanu se mărită, pentru a doua oară. Creatoarea Verdictului Politic a decis să meargă la altar, de brațul partenerului ei de viață, Andrei Hrebenciuc.

Celebra creatoare de modă și afaceristul cu care trăiește o poveste de iubire de câțiva ani își vor uni destinele într-o ceremonie intimă, desfășurată în una dintre cele mai romantice locații din lume.

Mai exact, Dana Budeanu îi va spune DA iubitului ei pe Coasta de Azur. Pregătirile au fost făcute, binențeles, de viitoarea mireasă, renumită pentru meticulozitatea și atenția la detalii ce o definesc.

Dana Budeanu este cea care s-a ocupat de organizarea celui mai important eveniment din viața sa, la care vor participa aproximativ 40 de persoane.

Potrivit surselor playtech.ro , invitaţii vor afla locaţia exactă cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. Aşa cum era de aşteptat, Dana Budeanu şi-a creat propria ținută pe care o va purta în ziua cea mare, o rochie scurtă, spectaculoasă, în locul uneia tradiționale de mireasă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria