S-a aflat unde va juca Messi, în următorul sezon

S-a aflat unde va juca Messi, în următorul sezon

Lionel Messi (35 de ani), starul echipei Paris Saint-Germain, va juca în Arabia Saudită din sezonul viitor, a afirmat, marţi, o sursă saudită apropiată negocierilor, descriind contractul drept unul "enorm", relatează AFP.

Plecarea fotbalistului argentinian în bogatul regat din Golful Perisc este "o afacere încheiată. El va juca în Arabia Saudită", a afirmat sursa sub acoperirea anonimatului. "Contractul este excepţional. Este enorm. Mai sunt de finalizat câteva detalii", a adăugat sursa, fără să citeze numele clubului vizat. Cel mai probabil însă, e vorba despre Al-Hilal Riad.

La rândul său, clubul Paris Saint-Germain, solicitat de AFP, s-a rezumat să amintească faptul că angajamentul lui Messi expiră pe 30 iunie. "Dacă echipa ar fi dorit să-i reînnoiască acordul, acest lucru ar fi fost făcut mai devreme", a mai precizat o sursă a clubului parizian. Conform acestei surse, Messi doreşte să-şi onoreze contractul, aşa cum este stipulat.

Starul argentinian Lionel Messi ar fi primit o ofertă formală de a semna pentru clubul saudit de fotbal Al-Hilal, a afirmat pentru Reuters, joi, o sursă apropiată de căpitanul naţionalei Argentinei, campioana mondială.

Oferta din partea clubului saudit este singura primită de Messi până acum, preciza sursa, iar presa argentiniană scrie că valoarea contractului ar fi de circa 400 de milioane de dolari pe an. Dar Al-Hilal nu a răspuns la cererea de a comenta acest lucru.

Presa a relatat, în ultima vreme, că Messi s-ar putea întoarce la clubul la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, FC Barcelona, o altă posibilă destinaţie fiind Major League Soccer, mai precis clubul Inter Miami, deţinut de fostul internaţional englez David Beckham.

Lionel Messi a fost suspendat şase zile de clubul Paris Saint-Germain după ce nu s-a prezentat la antrenamente, plecând în Arabia Saudită, pentru o acţiune de promovare turistică a acestei ţări. Rivalul lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo a semnat în decembrie pentru clubul saudit Al-Nassr Riad, contractul aducându-i circa 220 de milioane de dolari pe an.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante