S-a dat de gol, jigodia! Cumpănașu, cu materiale și staff de campanie, în mai puțin de 48 de ore de la anunțul candidaturii!

S-a dat de gol, jigodia! Cumpănașu, cu materiale și staff de campanie, în mai puțin de 48 de ore de la anunțul candidaturii!

S-a dat de gol, jigodia! Cumpănașu, cu materiale și staff de campanie, în mai puțin de 48 de ore de la anunțul candidaturii! Alexandru Cumpanasu sustine ca s-a decis sa candideze la Presedintie abia vineri, dupa ce joi, saptamana trecuta, a lansat o intrebare in acest sens catre admiratorii sai de pe Facebook. Insa, dupa mai puțin de 48 de ore, Cumpanasu are deja staff de campanie si materiale electorale pentru a le distribui alegatorilor.

Duminica, Alexandru Cumpanasu si-a lansat campania pentru alegerile prezidentiale in Caracal, chiar in comuna Dobrosloveni, unde a locuit Alexandra. Cumpanasu s-a miscat cu viteza luminii. Joi seara spunea ca se gandeste sa candideze la Presedintie, intrebandu-si fanii de pe Facebook daca trebuie sa faca acest pas, vineri a confirmat la Antena 3 ca va candida, iar duminica este deja in turneu electoral.

Mai mult decat atat, Cumpanasu are deja staff de campanie si materiale electorale. Este vorba de tricouri inscriptionate cu numele candidatului Alexandru Cumpanasu. Mai multi sateni din Dobrosloveni l-au asteptat imbracati astfel.

Este greu de crezut ca identitatea vizuala a fost creata imediat vineri iar apoi s-au si inscriptionat mii de tricouri in aceeasi zi. Cel mai probabil, candidatura lui Cumpanasu a fost pregatita din timp, cu grija, chiar de atunci cand sustinea sus si tare ca nu va candida, calificandu-i drept „nemernici” si „lichele” pe jurnalistii care au atras atentia ca se pregateste pentru Cotroceni.

 Cumpănașu, discuții de taină cu băiatul lui Dragnea și liderul PSD Teleorman înainte de a-și anunța candidatura!

E război total în PSD, spun surse foarte bine informate. Cică Alexandru Cumpănașu ar fi săgeata lui Dragnea! Vrea să îl legitimeze pentru a-l folosi după prezidențiale în bătălia pentru supremația asupra partidului. Sursele bine informate spun că subitul candidat la prezidențiale a avut discuții de taină cu băiatul lui Dragnea și cu Adrian Gâdea, șeful PSD Teleorman înainte de a face anunțul. Aceleași surse mai spun că nici Carmen Dan n-ar fi străină de aceste pregătiri. Și nici Ionel Arsene de la Neamț.

Mai mult, informațiile ar fi ajuns și la urechile Vioricăi Dăncilă, care, în premieră, în weekend, a avut primele atacuri la Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”