S-a decis câștigătorul sezonului 14 iUmor. Cine pleacă acasă cu marele premiu de 20.000 de euro

S-a decis câștigătorul sezonului 14 iUmor. Cine pleacă acasă cu marele premiu de 20.000 de euro

Duminică seară a avut loc marea finală a sezonului 14 iUmor, la Antena 1. A fost o finală plină de momente amuzante în care 11 concurenți s-au luptat să ofere cel mai bun număr pe scenă pentru a primi cele mai multe voturi.

Foto Antena 1

La finalul serii, Șerban Copoț și Dan Badea au spus numele concurentului câștigător. Pe scena din finala iUmor au intrat 11 concurenți pregătiți să impresioneze cu cel mai bun număr al lor. Dintre aceștia doar unul a plecat acasă cu marele premiu de 20.000 de euro.

Mihaela Pripici este câștigătoarea iUmor sezonul 14

Mihaela Pripici a câștigat sezonul 14 iUmor. Concurenta a reușit să impresioneze atât juriul cât și publicul de acasă care a votat-o în număr foarte mare.

Finaliștii sezonului 14 iUmor au fost Mihaela Elena Pripici, Varză, Pe Cap, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Maria Grosu, Trupa Duo Olé și Ionuț Țigănescu, dintre care doar șapte au ajuns la votul publicului: Teodora Nedelcu, Mihaela Pripici, Elena Voineag, Paul Szabo, Pe Cap, The Free Tenors, Trupa Duo Olé.

În finală, Mihaela Pripici a venit în fața juraților cu un număr de stand-up în care a scos la iveală talentul său de comendiant, dar și emoția. Deși a avut mari emoții, concurenta a reușit să își ducă numărul la bun sfârșit. Ea a venit pe scenă cu glume îndrăznețe și autentice prin care i-a făcut pe cei din sală să zâmbească.

„Fiecare urcare pe scenă e îmbrăcată în anxietate sau mai bine zis îngropată în anxietate.”, a spus concurenta la testimoniale, potrivit A1.ro .

Numărul de stand-up cu care Mihaela a câștigat finala VIDEO

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…