„S-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră”/Continuă râca dintre Călin Donca și Dorian Popa

„S-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră”/Continuă râca dintre Călin Donca și Dorian Popa

Călin Donca și-a luat revanșa și, având dreptul la replică, a spus ceea ce crede despre Dorian Popa, la ceva timp după ce influencer-ul a pus la îndoială corectitudinea acestuia.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Călin Donca a fost eliberat din închisoare, fiind plasat în arest la domiciliu și a început să facă o serie de dezvăluiri. Milionarul din Brașov a spus public ce crede despre Dorian Popa, după ce acesta a recunoscut că a început să aibă anumite semne de întrebare față de afacerist.

Călin Donca nu trece peste comportamentul lui Dorian Popa

În cadrul unui interviu acordat la scurt timp după arestarea lui Călin Donca, Dorian Popa a mărturisit că nu mai este atât de convins de corectitudinea lui, suspiciunile fiind întărite în momentul în care milionarul din Brașov a fost arestat pentru 30 de zile.

Ulterior, influencer-ul a făcut mai multe afirmații care susțineau ceea ce declarase prima oară. Acum, Călin Donca și-a exprimat și el opinia, punctând că spera ca Dorian Popa să fie alături de familia lui în perioada în care el a fost închis.

„Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă, la rău, se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră, atunci când am avut cea mai mare nevoie de el”, a spus Călin Donca, potrivit Fanatik .

Cine l-a abandonat pe Călin Donca nu îi mai este prieten

A trecut prin cel mai greu moment din viața lui, dar toată această experiență l-a ajutat să vadă cine îi este alături cu adevărat. Prin urmare, a luat decizia de a prețui și mai mult persoanele pe care le are alături, fără a mai avea vreo legătură cu cine l-a lăsat baltă.

„Prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit, deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a mai spus acesta, pentru aceeași sursă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat