S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

O femeie decedată a fost găsită în mașină, într-o parcare din Focșani, luni, 25 septembrie. Noi detalii au ieșit acum la iveală în acest caz ciudat.

Camelia Tuvene avea 32 de ani și era o antreprenoare de succes, deținând un salon de înfrumuseţare şi o curăţătorie de încălţăminte. Era căsătorită de 14 ani și era mama a patru copii. A fost găsită decedată în mașina sa, un Audi, care era de câteva zile în parcarea de la Mausoleul Eroilor din Focșani.

În urmă cu câteva zile, femeia a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Soțul a anunțat poliţia şi tot el este cel care a descoperit cadavrul. A găsit maşina familiei în această parcare, iar femeia se afla pe bancheta din spate.

Mașina era parcată la patru kilometri de casă. Potrivit medicilor, victima a murit cu mult timp înainte de a fi găsită, conform Ziarul de Vrancea.

”Ştiu că duminică seara (n.r. 24 septembrie 2023) a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici (luni 25 septembrie 2023), la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit Poliţia”, a declarat un martor, potrivit sursei citate.

Pe corpul femeii nu s-au identificat semne vizibile de violenţă. Rezultatul necropsiei va stabili cauzele decesului.Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

3 Apropo de războiul din Ucraina, sâmbătă seara, în Târgul de Crăciun din București aveai senzația că ești la Kiev...

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 Președintele Bulgariei / Condițiile Austriei pentru primirea României și Bulgariei în „Air Schengen”, inacceptabile