S-a instalat disperarea!/Antena 3 și Gabriela Firea, discursuri identice în ziua votului despre „austeritatea” ce va fi adusă de partidele de dreapta

S-a instalat disperarea!/Antena 3 și Gabriela Firea, discursuri identice în ziua votului despre „austeritatea” ce va fi adusă de partidele de dreapta

Antena 3 a preluat duminică, în ziua votului, discursul Gabrielei Firea, candidata PSD la Primăria București. După ce Firea a avut două postări pe Facebook în care și-a acuzat adversarii politici că ar pregăti măsuri de austeritate, Antena 3 a alocat spațiu generos unei dezbateri în care a vorbit exact despre presupuse măsuri de austeritate.

”Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marioneta, fara pic de competenta si suflet pentru oameni. Tinerii si seniorii vor bunastare, nu austeritate! Toti oamenii vor investitii in spitale si NU inchiderea lor, investitii in transport si NU scumpirea biletelor de calatorie, sprijin pentru femei, copii si bolnavi cronici. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi si sa urle si-n ultima clipa cu toata URA si SETEA DE BANI!!”, a scris Gabriela Firea duminică pe Facebook.

Actualul primar general a revenit în cursul zilei cu un al doilea mesaj pe Facebook în care a vorbit despre opoziția dreptei față de creșterile de pensii și alocații: ”Pentru cei care DOAR i-au amendat pe romani in pandemie si AMENINTAT cu dosare penale! Pentru cei care DOAR au furat masti si materiale sanitare pentru clientii lor politici! Pentru cei care au adus incompetenta si jaful in ministere, angajand si toate rudele, si politrucii fara scoala si onoare! Pentru cei care si-au batut joc de romanii care au sunat in zadar zile intregi la DSP-urile din tara si din Bucuresti! Pentru cei care se opun dublarii alocatiilor, maririi salariilor profesorilor si pensiilor, pentru cei care au imprumutat tara si au falimentat bugetul pentru afaceri politice, am un singur lucru de spus: NU MOR CAII CAND VOR CAINII! ”.

Antena 3 a prezentat ulterior un amplu material despre presupusele măsuri de austeritate ce ar fi pregătite de guvernul PNL, enumerând scăderea salariilor bugetarilor și creșterea taxelor. Reportajul Antenei 3 a fost urmat de un interviu cu un analist financiar pe aceeași temă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria