S-a întors Jigodia Națională! Atacă Antena 3 și îl ironizează pe „Însuși Liviu Dragnea”!

S-a întors Jigodia Națională! Atacă Antena 3 și îl ironizează pe „Însuși Liviu Dragnea”!

S-a întors Jigodia Națională! Atacă Antena 3 și îl ironizează pe „Însuși Liviu Dragnea”!

Postarea celui care a fost cel mai mare mincinos prim-ministru pe care l-a avut vreodată România:

„M-am intors acasa dupa cateva zile minunate petrecute cu familia in Vacanta de Paste ( cum probabil au facut multi alti locuitori ai Romaniei, Europei si Planetei) - luni sunt la birou la Parlament.

Si am aflat dintr-o sursa jurnalistica serioasa ca "am disparut" - evident alaturi de Ghita . Ups ! Am disparut acasa- asta da stire.

Am mai aflat ca un jurnalist ( jurnalista) s-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram (cam ilegal) - acum a trebuit sa il inchid / de acolo mi-a furat o poza cu mine si fiica mea minora ( furt este conform legii cand contul este inchis - inaccesibil publicului) / a folosit fotografia cu fiica mea de 9 ani la televizor ( ceea ce este sanctionat de CNA) / a pus un titlu stupid ( ceea ce nu este deloc ilegal) / si a scris titlul cu litere atat de mari incat cu greu mai puteai vedea scris mic mic de tot ca urmeaza sa fie in direct Insusi Liviu Dragnea ( ceea ce este o greseala politica grava :)!

Dincolo de faptul ca sunt "disparut" acasa povestea este doar de o prostie comica. Cu singura observatie ca i-am cunoscut personal pe patroana si seful celui care a publicat fotografia - si toti sunt parinti de fete minore. Daca cineva le fura o poza cu fetita din vacanta si o dadea in presa ar fi spus pe buna dreptate ca este o mare murdarie! Curata murdarie”


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA