S-a întors Jigodia Națională! Atacă Antena 3 și îl ironizează pe „Însuși Liviu Dragnea”!

S-a întors Jigodia Națională! Atacă Antena 3 și îl ironizează pe „Însuși Liviu Dragnea”!

S-a întors Jigodia Națională! Atacă Antena 3 și îl ironizează pe „Însuși Liviu Dragnea”!

Postarea celui care a fost cel mai mare mincinos prim-ministru pe care l-a avut vreodată România:

„M-am intors acasa dupa cateva zile minunate petrecute cu familia in Vacanta de Paste ( cum probabil au facut multi alti locuitori ai Romaniei, Europei si Planetei) - luni sunt la birou la Parlament.

Si am aflat dintr-o sursa jurnalistica serioasa ca "am disparut" - evident alaturi de Ghita . Ups ! Am disparut acasa- asta da stire.

Am mai aflat ca un jurnalist ( jurnalista) s-a chinuit sa intre fraudulos sub un nume fals in contul meu PRIVAT de Instagram (cam ilegal) - acum a trebuit sa il inchid / de acolo mi-a furat o poza cu mine si fiica mea minora ( furt este conform legii cand contul este inchis - inaccesibil publicului) / a folosit fotografia cu fiica mea de 9 ani la televizor ( ceea ce este sanctionat de CNA) / a pus un titlu stupid ( ceea ce nu este deloc ilegal) / si a scris titlul cu litere atat de mari incat cu greu mai puteai vedea scris mic mic de tot ca urmeaza sa fie in direct Insusi Liviu Dragnea ( ceea ce este o greseala politica grava :)!

Dincolo de faptul ca sunt "disparut" acasa povestea este doar de o prostie comica. Cu singura observatie ca i-am cunoscut personal pe patroana si seful celui care a publicat fotografia - si toti sunt parinti de fete minore. Daca cineva le fura o poza cu fetita din vacanta si o dadea in presa ar fi spus pe buna dreptate ca este o mare murdarie! Curata murdarie”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri