S-a pensionat și fostul șef al DIICOT, procurorul Codruț Olaru/La doar 49 de ani va încasa o „specială” de 30.000 de lei pe lună

S-a pensionat și fostul șef al DIICOT, procurorul Codruț Olaru/La doar 49 de ani va încasa o „specială” de 30.000 de lei pe lună

În valul de pensionări în rândul magistraților intră și procurorul Codruț Olaru, căruia i-a fost semnat decretul de eliberare din funcție, începând din 31 decembrie 2022. Acesta este procuror militar la Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii.

Codruț-Olaru a fost anterior și șef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind considerat un protejat al lui Tudorel Toader (ex-ministru de Justiție în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă).

Codruț-Olaru se pensionează la vârsta de 49 de ani. Potrivit surselor G4Media, acesta avea salariul de peste 26.000 de lei, iar pensia lunară pe care o va încasa din 2023 va fi de circa 30.000 de lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

5 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene