S-a reluat alimentarea cu energie electrică în municipiul Bârlad

S-a reluat alimentarea cu energie electrică în municipiul Bârlad

Municipiul Bârlad, rămas fără curent electric din cursul acestei dimineți, a fost realimentat la rețeaua de furnizare a energiei electrice, printr-o linie din județul Bacău.

Situația a apărut după ce, pe fondul viscolului foarte puternic și a ninsorilor abundente, 23 de stâlpi de înaltă tensiune din zona Bârlad s-au rupt .

Alimentarea cu apă a fost, de asemenea, reluată în anumite zone din Bârlad.

La nivelul județului Vaslui, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Instituției Prefectului Vaslui, localitățile Bogdana, Stănilești, Dimitrie Cantemir, Crețesti, Oltenești, Vinderei, Viișoara, Duda Epureni, Dodești, Banca, Șuletea, Vutcani, Roșiesti sunt în continuare fără energie electrică.

Sunt opt linii de înaltă tensiune și 74 de posturi de transformare nealimentate, numărul abonaților rămași fără energie electrică fiind în jurul orei transmiterii acestei știri de aproximativ 7.000. Șapte ehipe de intervenție ale furnizorului de electricitate lucrează pentru remedierea pagubelor produse de vremea rea.

AGERPRES / (AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...