S-au decis primii concurenți care merg în echipele juraților de la Chefi la Cuțite. Pe cine au ales cei trei chefi

S-au decis primii concurenți care merg în echipele juraților de la Chefi la Cuțite. Pe cine au ales cei trei chefi

În a 21-a ediție din sezonul 11 Chefi la Cuțite, cei trei chefi și-au ales primii concurenți cu care vor face echipă mai departe. La finalul unei noi probe din bootcamp, concurenții au așteptat cu mari emoții decizia chefilor.

FOTO Antena 1

În ediția de miercuri seară, cei 60 de concurenți rămași în bootcamp au gătit în 4 serii de câte 15 concurenți, iar la finalul jurizării chefii au oferi tunicile și au decis cine sunt primii concurenți care i-au convins să primească un loc în echipa lor.

Chef Florin Dumitrescu a fost primul jurat care a pus la bătaie o tunică gri reprezentativă echipei sale. Toți concurenții l-au privit cu atenție și și-au dorit să își audă numele. Iustin Radu Câmpeanu a fost primul concurent ales în noul sezon Chefi la Cuțite să se alăture în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

„Prima tunică gri, primul om ales de mine în acest sezon este Iustin. Bine ai venit în brigadă, omule!”, a fost vestea dată de jurat, relatează a1.ro .

Chef Sorin Bontea i-a ales în echipa roșie pe Diana Roman Inamahoro, în timp ce chef Cătălin Scărlătescu i-a oferit prima tunică neagră lui Lino Golden.

„Îl văd genul de om prietenos care nu se supără, care s-ar băga la orice în bucătărie. Îl văd tare muncitor”, a zis Scărlătescu despre Lino Golden.

În echipa lui Sorin Bontea s-au mai alăturat Mario Zahariea și Constantin Onuț. În echipa lui Dumitrescu au mai fost aleși Andreea Sabini, Mariana Zinner și Mihaela Zahariea. Scărlătescu i-a mai ales pe Amalia Esa, George Popescu și Ana Maria Ijac (Anica).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”