„Să facem cu Boghiu ca la Mogoșoaia”/Viceprimarul USR din Brașov, Flavia Boghiu, amenințată cu bătaia de un liberal care i-a postat o imagine cu ochiul vânăt

„Să facem cu Boghiu ca la Mogoșoaia”/Viceprimarul USR din Brașov, Flavia Boghiu, amenințată cu bătaia de un liberal care i-a postat o imagine cu ochiul vânăt

Incident dubios provocat de un membru PNL din Brașov. Bogdan Pintilie este vicepreședintele organizației de tineret a PNL din Brașov și un apropiat al viceprimarului municipiului Sebastian Rusu. Tânărul a postat o imagine cu Flavia Boghiu, viceprimarul USR în funcție. Imaginea o înfățișează pe Boghiu cu ochiul vânăt, liberalul subliniind că „e un pamflet” și că „rozul o prinde bine peste tot” (foto jos), scrie G4Media .

Postarea a fost imediat încurajată și de un dezvoltator imobiliar – Kehaiyan Garbis-Vicentiu, care ar fi nemulțumit că în comisiile de urbanism, Flavia Boghiu îi ia la puricat proiectele imobiliare. Omul de afaceri a sugerat că Boghiu merită să fie bătură precum consiliera USR din Mogoșoaia și că i-ar plăcea să fie reală poza (vezi print-screen jos).

Liberalul Bogdan Pintilie și-a eliminat la scurt timp postarea, dar nu pentru că s-ar fi rușinat de gestul său, ci pentru că „a fost sunat de o doamnă de la EuropaFM, care l-a luat la întrebări.

El răspunde că poza cu vânătaia nu-i aparține și că a preluat-o de la „unii jurnaliști din Brașov”, pe care doamna i-ar fi dat afară din sala de ședință a Consiliulu i Local.

„Doar textul îmi aparține și nu are nicio legătură cu violența domestică, agresiunile fizice, etc., cum nici cei din USR care mi-au făcut acest frumos “cadou” nu au treabă cu politica sau cu administrația, dar aceasta este altă poveste. Ce este interesant este faptul că eu fac zilnic astfel de postări si cine mă cunoaște, știe că sunt făcute în spirit de glumă, altfel m-ar fi sunat si de la Sputnik.Md să mă întrebe de ce fac mișto la adresa doamnei Șoșoacă, doar că pe cei de la AUR încă nu i-am deranjat se pare. Despre mine vă poate spune oricine orice, dar nu poate spune că sunt un om violent, sau că aș promova sau susține violența în vreun fel”, a explicat Pintilie.

Conform informațiilor G4Media, Flavia Boghiu a început să deranjeze interesele dezvoltatorilor imobiliar, având în vedere contribuția sa în comisia de urbanism a Primăriei. Kehaiyan Garbis-Vicentiu – dezvoltatorul imobiliar care spune că i-ar plăcea ca Flavia Boghiu să fie bătută – este dat in judecată de mai multe persoane care au cumpărat apartamente de la el, în Râmnicu Vâlcea și București. În Brașov este cunoscut pentru investiția „American Dream”, care a dus la tăierea unui deal din Schei pentru construirea a 1000 de apartamente. A fost oprit in 2017 de noul primar Allen Coliban (pe atunci senator USR) și de protestele unor organizații civice. Kehaiyan Garbis-Vicentiu o acuză pe Flaviei Boghiu acum, că îi blocheaza proiectele imobiliare.

Imaginea cu Boghiu având ochiul vânăt a fost inițal photoshopata și postată pe un blog de către niște indivizi din Brașov care ar fi hărțuit-o luni în șir pe reprezentanta USR, au urmarit-o in trafic și i-au făcut publice datele personale, inclusiv adresa de domiciliu cu număr de apartament. Flavia Boghiu le-a făcut plângere penală pentru hărțuire acum câteva luni.

Pintilie se leagă de Boghiu în context politic, dat fiind că liberalii fac majoritate în Consiliul Local Brașov cu PSD, împotriva USR.

Primarul USR, Allen Coliban dezaprobă maniera în care liberalul alege să se exprime, incitând la violență, și spune că îi va face plângere penală

„Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal amenință o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă. La postarea domniei sale răspunde, de data asta pe șleau, un dezvoltator imobiliar dintre cei mai dubioși, îndemnând la repetarea a ceea ce au făcut, la Mogoșoaia, alți golani din politică. Corupție, violență și inacceptabil de multă nesimțire. Acestea sunt calificările clasei politice vechi, împotriva cărora mă așteptam să lupte toată clasa politică actuală. E îngrozitor să vezi tineri liberali cu metehne potrivite mai degrabă unui clan mafiot. Există niște limite. Sau măcar ar trebui să existe. Sper ca PNL-ul să îl demită urgent pe liderul tineretului liberal din Brașov. Noi vom face o plângere penală. Nu, nu trebuie să vă placă felul cum noi, USR-ul, conducem orașul. Sunt sigur că putem face lucrurile mai bine, iar criticile ne ajută să progresăm. Dar acest tip de agresivitate mârlănească nu are ce căuta nici în societate, cu atât mai puțin în politică. Nici aici, la Brașov, și nici nicăieri altundeva.”, a scris Coliban pe contul său de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...