Să fie ADEVĂRAT? / Următoarea ţintă: ROMÂNIA

Să fie ADEVĂRAT? / Următoarea ţintă: ROMÂNIA

M-am oprit zilele trecute în Siliştea-Gumeşti. Cum fac de obicei când ajung în zona mă opresc la cârciuma din sat să mai schimb o vorba cu unu’ cu altu’. În faţa cârciumei plin de X6 , ML-uri, Land-Rover-uri, ba chiar şi un Panamera şi un Bentley. Îmi parchez şi eu tigaia motorizată pe o bordură mai încolo să nu se vadă cu ce am venit şi să nu mă judece greşit sătenii. Da, da, aici la cârciuma lui Iocan se pune mare preţ pe aspectul formal şi eu ştiu că formalul nu este punctul meu forte. Pe terasa cu vedere la lac este plin. Domni în vârstă îmbrăcaţi în echipament de golf împreună cu domnişoare surâzătoare şi tâmpite, băieţi veseli, ceva tatuaţi cu tricouri scumpe şi ochelari de soare, fii şi fiice de milionari de tranziţie, ici colo câte un politician…În sfârşit…lume multă ,oameni puţini.
Profit de faptul că sunt un biet anonim, mă strecor printre două vedete ale tenisului comunist şi mă aşez mai cu spatele la o masă. Cer o cafea şi o apă plata cu lămâie şi încep să mă gândesc la ale mele. În spatele meu nişte domni cu burtă, discuta importanţi despre alegerile din toamna. Se discuta în termeni de gen “ăla e omu’ meu”, “ cu X politician joc eu tenis, suntem tovarăşi” etc. În general despre PSD e vorba. Unul dintre burtosi pleacă, se urcă într-un ML şi ceilalţi discuta despre el cu invidie iar eu deduc că domnul este un apropiat al lui Tăriceanu. Se pare că stimabilii domni sunt absolut siguri de o victorie a PSD-ului în toamna.
Şi cum stau eu aşa ca un nătărău singur la o masă uitându-mă la palmele mele bătătorite de muncă, aşa ca din senin mă apucă nişte draci de îmi vine să le pun mesele în cap. Poate de la muncă mi se trage. Tocmai calculasem cu cât mărunţiş rămân eu după ce plătesc statului toate birurile, biruri cu care fac “afaceri” toţi burtoşii. Iau foaia pe hârtie şi încep să pun pe ea nişte pariuri pentru că tocmai sau deschis Jocurile olimpice (politice) de toamna.

Ce legătură există oare între lovitura de stat din Turcia şi alegerile parlamentare din România? În primul rând în Turcia a fost o tentativă de puci  orchestrat de SUA şi hotărât în cerc restrâns la Varşovia la summit. La fel ca  în România şi peste tot în ţările colonii, băieţii deştepţi mondiali lucrează şi în Turcia de zeci de ani prin intermediul fundaţiilor şi al şcolilor Guleniene. NATO nu îşi permitea să piardă Turcia iar jocul duplicitar al lui Erdogan începuse să fie vizibil pentru toată lumea. Era necesară îndepărtarea de la putere a lui Erdogan care pe lângă că este islamist, negocia pe sub masă cu Putin. În Turcia s-a investit enorm, sunt rachete nucleare ale SUA, este un punct geo-strategic de importantă capitală. Deci NATO avea nevoie dispearata de o Turcie stabilă şi obedienta intereselor alientei cu orice preţ. Dacă aţi urmărit cu atenţie filmul evenimentelor aţi observant că acţiunea a eşuat în momentul în care Erdogan a reuşit să scape de commando-ul trimis să îl captureze. Cu câteva ore înainte fusese avertizat de ruşi. Rezultatul este că în acest moment Turcia este într-un adevărat război informativ. Serviciile secrete americano-europene sunt în război deschis informativ cu cele ruseşti. Tot flancul estic al alianţei este profund vulnerabilizat de această situaţie iar în Turcia există riscul unor conflicte interne. Dragii mei cititori trebuie să o spunem direct. În acest moment Turcia a fost anihilată şi va ajunge în istorie drept un caz şcoală despre cum serviciile secrete pot îngenunchia în doar două zile, fără prea multe focuri de armă, a 9-a- putere militară a lumii şi una din primele 14 ţări din lume că PIB .

Poate va întrebaţi care e legătura cu alegerile parlamentare din toamna din România? Ce legătură au evenimentele acestea cu noi şi cum ne afectează?
Odată cu căderea Turciei, România devine cel mai fierbinte punct strategic al NATO în Europa de Est. Axa de securitate Americano-britanică- polonezo-româno-turcă a devenit o utopie. În faţa atacurilor informative Europa de Est pierde bastion după bastion. Grecia era pierdută, Bulgaria şi Serbia sunt puternic infiltrate la cel mai înalt nivel, Ungaria se aliază cu oricine ii promite o parte din Transilvania, Ucraina se lupta pentru supravieţuire. Odată cu căderea Turciei, am rămas doar noi în această parte a Europei. Singură ţară cu populaţie 100% pro NATO şi pro UE. Stabilitatea României în acest context este critică pentru întreagă Europa. Tocmai de aceea, vestea proastă este că România este următorul front al luptei informative începând cu toamna acestui an. Totuşi România nu este Turcia şi majoritatea populaţiei României este conectată direct, tradiţional şi natural la valorile europene. Românii urăsc ruşii şi pe bună dreptate pentru că ruşii au nişte datorii istorice faţă de România începând cu tezaurul şi terminând cu Moldova. Situaţia a devenit critică pentru NATO/ UE şi nu îşi permit sub nici o formă să piardă şi România. Aşa că în acest moment jocurile olimpice de toamna sunt deschise însă nu este amuzant pentru că se va juca cu vieţile noastre.

Axiomă

PSD-ul are şanse enorme să câştige alegerile din toamna cu un procent mai mare de 45% . În acest moment nimic nu pare că poate opri acest deznodământ. Ciuma roşie este susţinută de o infrastructura de partid bine unsă cu miliardele de euro furate din banii românilor în toţi aceşti ani. În plus PSD-iştii au suport strategic redutabil de la sociologii ruşi şi controlează prin intermediul televiziunilor Antena 3, Realitatea, România TV etc minţile unei categorii importante din populaţia României şi anume pensionarii şi o aşa numită categorie “stupid people”. Votanţii lor, oameni lipsiţi de educaţie, o parte din bugetari şi asistaţii social, vor vota cu ei sfidând cea mai elementară raţiune. În aparenţă destinul este implacabil şi dacă PSD+ALDE fac majoritate parlamentară rezultă încă o lovitură pentru americano-europeni şi a doua victorie importantă pentru ruşi în această parte a Europei. Din păcate pentru noi va însemna un dezastru şi o prăbuşire economico-socială.

Acţiuni potenţiale – varianta soft

ALDE trebuie lovit acum. Sub nici o formă ALDE nu trebuie să între în parlament. Chiar dacă prin absurd PSD va câştigă alegerile nu trebuie să facă majoritatea. În ultimele sondaje PSD+ALDE = 54% din mandatele parlamentare. ALDE este un partid finanţat de ruşi şi format dintr-un singur om aşa cum a fost şi UNPR . Dacă loveşti capul, partidul se destramă. Tăriceanu trebuie arestat urgent şi explicat populaţiei României cine este acest duşman al României.  Romanii trebuie sa stie ca Tăriceanu este unul din cei mai toxici şi mai corupţi politicieni vânduţi intereselor externe. Trebuie scos din joc cu orice preţ până la finalul lunii august. Eu personal îl urăsc pentru umărul cu care a împins România pe scări în 2008 când ştia că vine criza şi creştea cheltuielile bugetare premeditat sperând să ne bage în colaps financiar.
Dragnea este omul israelienilor am mai zis-o şi o repet. Trebuie adâncită falia între cele două tabere din PSD , tabăra Ponta şi tabăra Dragnea. Trebuie spart PSD-ul în două partide mai mici dacă este posibil. Este momentul pentru Dragnea să îşi joace rolul sau va fi complet scos din joc de prietenii lui evrei. Dragnea nu prea are de ales. Ori va încerca scindarea PSD-ului ori îl aşteaptă puşcăria pentru tot ce a făcut. Ar fi bine ca Ponta să plece în ALDE împreună cu o masă din PSD – tabăra cea mai coruptă probabil, slăbind în acest fel partidul şi împiedicându-l să ia procente importante la alegeri. PSD-ul trebuie să explodeze şi să înceapă luptele interne de toamna.
Din păcate România activă nu va merge la vot nici în toamna, plină de lehamite, deşi este un vot crucial. România active, a oamenilor cu afaceri legale, a familiilor, a tinerilor, a intelectualilor are nevoie de un dus rece. Mi-e foarte teamă de acel dus rece pentru că impresia mea este că o mobilizare masivă la vot anti-PSD se va crea doar dacă vom avea nişte evenimente tragice care să trezească din amorţeală populaţia inertă. E posibil să vedem nişte evenimente create în această toamna şi nu vor fi evenimente soft. Obiectivul va fi probabil să trezească din amorţeală partea care nu votează şi să o scoată în stradă generand astfel un curent de opinie pentru a minimiza scorul PSD. Să nu mă înţelegeţi greşit. Aici nu este vorba numai de PSD ci şi de PNL şi PMP care sunt aceeaşi mizerie doar că nu sunt atât de controlaţi de ruşi. Va spuneam parcă într-un articol trecut că PNL este controlat de germani şi PMP de Băsescu , adică de americani , deci amândouă de băieţii deştepţi mondiali.
Facebook-ul se va comporta exact că şi în campania lui Iohannis, amplificând comportamente pro participare la vot. Probabil că vor fi umflaţi cu pompa de online USR-ul lui Nicuşor Dan însă după părerea mea abia va prinde pragul electoral de 5%. Alegerile se câştigă cu oameni în teritoriu, cu oameni care să supravegheze sectile de votare şi USR-ul nu îi are.
PSD-ul probabil că va face tot posibilul pentru a da jos guvernul Cioloş pentru că ei ştiu că în perioada alegerilor este nevoie să controleze toate fondurile şi informaţiile . Mă aştept la o moţiune de cenzură în septembrie
Majoritatea populaţiei României este pro-occidentală şi rusofobă. Un alt scenariu este că băieţii deştepţi mondiali sunt confortabili cu câştigarea alegerilor de către PSD pentru că îl controlează pe Dragnea. Probabil că în acest caz se va miza pe mijloacele tipice de şantaj şi influenţă pentru a controla cât mai mulţi parlamentari. Din păcate ( şi occidentalii ştiu asta) marile decizii în acest caz vor fi greu de luat cu un partid majoritar puternic infiltrat de ruşi. Gândiţi-va că poate va fi necesară schimbarea legislaţiei privind staţionarea de trupe pe teritoriul României, amplasarea de armament sau alte obiective strategice ale alianţei. Cu un parlament care votează centralizat şi controlat de ruşi este greu să adopti decizii de forţă. Este un scenariu cu şanse reale mai ales că americanii au probleme mult mai mari acum în Marea Chinei de Sud unde chinezii au ocupat abuziv un culoar de transport internaţional strategic ignorând tribunalul internaţional de la Haga.

Acţiuni potenţiale – varianta horror

Există posibilitatea că occidentul să nu fie dispus să mai dea niciun pas înapoi (s-a văzut cu Turcia unde a jucat totul pe o carte riscând maxim). În acest caz au nevoie de o Românie stabilă şi controlabilă şi o vor apara cu dintii. Este un scenariu horror pentru că lupta pentru controlul României poate lua valenţe foarte dure.
Dacă acest scenariu va fi pus în practică vom vedea oameni în stradă în marile oraşe ale României înainte şi după alegeri cerând schimbarea clasei politice din temelii. Vom vedea o intensificare a arestărilor oamenilor cheie controlaţi de ruşi, vom vedea o creştere a investiilor în România în următorii ani. Sună bine însă partea proastă este că ruşii pot face prăpăd activând celule militarizate pentru autonomia ţinutului secuiesc, pot folosi arme neconvenţionale care provoacă cutremure şi fenomene meteo extreme, pot sabota România pe multiple planuri aşa cum au făcut-o cu Hexi, Lukoil şi Rompetrol , pot exacerba ideologii de alienare a populaţiei (religia de ex) Rezultatul poate fi un război informativ general care poate aruncă România într-o zona de instabilitate maximă. Probabil ca o vor face oricum…
Aţi văzut probabil ultimatumul trimis UE de către Turcia pentru regimul vizelor. După părerea mea este doar o chestiune de timp până când turcii vor da drumul celor 3-4 milioane de “refugiaţi” islamişti către Europa. Valul de refugiaţi poate duce la destrămarea Europei şi revenirea la graniţele naţionale. Totodată va duce la schimbări politice uriaşe în toate ţările UE prin ascensiunea partidelor naţionaliste şi anti UE. Probabil va fi forţată o uniune restrânsă cu armata proprie. Este un scenariu horror pentru că România nu va face parte din această uniune restrânsă şi va fi în calea milioanelor de refugiaţi. Dacă adormitul de Iohannis ar avea un pic de minte ar convoca CSAT încă de acum şi ar mobiliza toată armata şi rezerviştii cu exerciţii, alocări bugetare suplimentare, resuscitarea industriei de armament pentru a împiedica România să devină un imens azil pentru aceşti refugiaţi sau migranţi
Ultimul scenariu este cel în care vom fi abandonaţi pur şi simplu. Am văzut cu toţii că nucleul dur şi dezvoltat din UE este gata oricând de compromisuri cu Ruşii şi gata oricând să arunce peste bord ţări că România. Dacă în SUA Trump câştigă alegerile există posibilitatea că americanii să îşi minimizeze implicarea în politică externă mondială. Primele victime în acest caz vom fi noi. Acest abandon al occidentului ne va lasa total descoperiti in fata Rusiei si atunci va trebui mobilizare maxima pentru salvarea Romaniei ca stat.
 

Concluzii

Urmează o perioada de mari turbulenţe. Vom trai momente istorice cum nu am mai trait de  la “revolutie”.  Suntem prinşi iar în jocul marilor puteri şi spre deosebire de alte momente istorice importante, România nu are un partid important care să îi reprezinte propriile interese. Nu mă refer la naţionalismul acela optuz ci pur şi simplu la o mişcare naţională politică LIBERA de controlul puterilor mondiale, care să înţeleagă aceste jocuri şi să apere interesele noastre naţionale. În ciuda riscurilor de a deveni un teren de joacă disputat de marile puteri avem şi o urmă de speranţa. Căderea Turciei a lăsat o mare fereastră de oportunitate pentru România. În acest moment România este cel mai fierbinte punct strategic din Europa si singurul avanpost European in fata Rusiei sau islamului. În acest moment dacă occidentul are o urmă de raţiune va face totul pentru că România să fie o ţară foarte puternică economic şi militar, capabilă să apere flancul estic. Probabil că dacă vom avea un noroc istoric şi linişte 3-5 ani vom fi ţara cu cea mai mare rată de creştere economică din lume.

Binenţeles nimic din ce am speculat mai sus nu rămâne în picioare în cazul unui război SUA-China care probabil va deveni WW3. Atunci nimic nu va mai conta.

Sa fim optimisti dragii mei cititori. De maine 8 august incep Jocurile politice de toamna.

Reportaje Live


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale