"Să mă ajute cineva să scap de kilogramele astea!". DRAMA FEMEII care cântăreşte aproape 200 de kg

"Să mă ajute cineva să scap de kilogramele astea!". DRAMA FEMEII care cântăreşte aproape 200 de kg

Femeia cântăreşte 180 de kilograme şi are numai 32 de ani / FOTO: www.botosaninecenzurat.ro

Mama a unei fetite de 8 ani, Nadia ar da orice sa fie la fel ca toate femeile de varsta ei. Pentru asta are nevoie sa mearga la spital si sa ceara ajutor de la specialisti. Doar ca, din lipsa de bani, nu a reusit inca sa faca acest pas si fiecare zi este ca un cosmar care nu se mai termina.

"Imi este foarte greu si depind numai de mama mea. Am o fetita de opt ani si vreau sa-i fiu alaturi, sa o cresc. Poate se gaseste cineva sa ma ajute sa scap de kilogramele astea in plus pentru ca imi este foarte greu. Nu am bani ca sa tin un regim strict, nu am cum sa merg la spital si sa cer ajutorul medicilor, pentru ca investigatiile costa", a declarat Nadia Apetroaie, scrie botosaninecenzurat.ro.

Drama Nadiei a inceput in urma cu trei ani. Atunci a suferit o interventie chirurgicala, dupa care a intrat in depresie si a urmat un tratament. Zilele si lunile au trecut, iar femeia a inceput sa ia in greutate.

A incercat sa tina un regim, dar nu poate sa se abtina de la mancare si nici nu are bani ca sa-si cumpere alimentele necesare. Nadia are noroc de mama ei, o femeie de 65 de ani care face tot ce ii sta in putinta ca sa o ajute. Pana acum, femeia nu a mers la spital ca sa-si faca investigatii pentru ca nu are bani.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia