Să nu dea Dumnezeu să fie ziua trădării PSD: Reacția lui Marian Oprișan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier

Să nu dea Dumnezeu să fie ziua trădării PSD: Reacția lui Marian Oprișan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier

Să nu dea Dumnezeu să fie ziua trădării PSD: Reacția lui Marian Oprișan (PSD) la desemnarea lui Mihai Tudose ca premier. Sociologul Marius Pieleanu a citit luni in direct la Antena 3 un SMS despre care a spus ca l-a primit de la Marian Oprisan (liderul PSD Vrancea). Reactia lui Oprisan la posibila desemnare a lui Mihai Tudose ca premier din partea PSD a fost: "De dragul partidului l-am votat pe Tudose. Sa nu dea Dumnezeu sa fie ziua tradarii PSD, a membrilor, simpatizantilor PSD si cetatenilor Romaniei".

Reamintim ca Mihai Tudose ar urma sa fie desemnat de PSD drept propunere pentru postul de premier.

Cutremur la vârful PSD! Doi puternici baroni PSD s-au abtinut la votul privind desemnarea lui Mihai Tudose ca premier: Paul Stanescu si Niculae Badalau!

Paul Stanescu (seful PSD Olt) si Niculae Badalau (seful PSD Giurgiu), precum si Codrin Stefanescu sunt trei dintre cei patru lideri PSD care s-au abtinut luni la votul in Comitetul Executiv PSD cand a fost votat Mihai Tudose ca propunere de premier al Romaniei din PSD.

Al patrulea lider PSD care s-a abtinut a fost Marian Mina, un apropiat al lui Bădălău.

Propunerea a fost facuta de Liviu Dragnea.

Stanescu si Badalau sunt doi dintre aliatii cei mai puternici ai lui Liviu Dragnea. Au existat inca de azi-noapte informatii ca Stanescu s-a opus nominalizarii lui Mihai Tudose ca premier.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...