Să nu ignorăm un amănunt: „IROZII” de la Antena 3 sunt cei care mutilează acum legile Justiției

Să nu ignorăm un amănunt, oameni buni! Irozii de la Antena 3 sunt cei care mutilează acum legile Justiției. Da, Dana Gârbovan, Steluța Cătăniciu, Victor Alistar, Eugen Nicolicea, Oana Florea și Florin Iordache. Cele mai jegoase și agresive personaje sunt Cătăniciu și Nicolicea. Dana Gârbovan conduce UNJR, o organizație nonguvernamentală cu sub o sută de membri. Este singura admisă la lucrările comisiei Iordache!!!! Oana Florea este fosta angajată a Varanului, postură din care a condus FACIAS, divizia de presiune anti-Justiție a fostului pușcăriaș. Despre Alistar ne este scârbă să pomenim. În mod fraudulos este prezent(at) la Comisie ca membru CSM. Care face propuneri, se sparge-n figuri, dă lecții...

Intr-un comunicat de presa, CSM face urmatoarele precizari:

"In conformitate cu dispozitia rezolutiva din data de 21.11.2017 a doamnei judecator Simona Marcu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii si coordonator al Comisiei nr. 1 'Legislatie si cooperare interinstitutionala', persoanele desemnate sa reprezinte Consiliul Superior al Magistraturii la aceste dezbateri au fost: Jud. Maria Ceausescu - director DLDC si Jud. Adreea Uzlau- director adj DLDC, acestea din urma fiind mandatate sa prezinte in cadrul dezbaterilor pozitiile si amendamentele Consiliului la proiectele de legi, asa cum acestea au fost elaborate, argumentate si asumate la nivel institutional.

In absenta unei desemnari exprese, comunicate oficial Comisiei parlamentare de catre conducerea Consiliului, orice alta participare, interventie sau punct de vedere prezentat de vreun membru al Consiliului in cadrul acestor dezbateri, nu reprezinta si nu valoreaza exprimare si asumare institutionala din partea Consiliului Superior al Magistraturii pe temele dezbatute".


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Ghizdeanu i-a livrat pe Dragnea, Vâlcov și Dăncilă! Dosarul va fi declinat la DNA!

2 ULTIMA ORĂ / Document / Statele Unite își avertizează cetățenii că virusul ucigaș a explodat în alte 6 țări din As…

3 Zăngănit de cătușe către PSD! Voi ați citit discursul ambasadorului SUA de joi? Ați văzut postarea de pe Faceb…

4 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

5 VIDEO A ajuns în Europa! Cel puțin 9 orașe din Lombardia și unul din Veneția, în nordul Italiei, au închis vin…

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj