Să nu uităm de ce protestăm

Să nu uităm de ce protestăm

Să nu uităm de ce protestăm, scrie jurnalistul Dan Tăpălagă pe Facebook:

„- Protestam impotriva transformarii oficiale a Romaniei in stat mafiot, in care coruptia si furtul devin regula. Protestam impotriva tentativelor tot mai agresive de a scoate Romania de facto din UE. 

- Protestam impotriva incercarii lui Liviu Dragnea si a baronilor PSD de a decapita DNA si de a distruge justitia penala. 

- Protestam impotriva cererii de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cererea de revocare se bazeaza pe un rechizitoriu rusinos, intocmit exclusiv la dorinta si cu argumentele borfasilor. 

- Protestam impotriva ministrului justitiei, Tudorel Toader. Cand ministrul justitiei devine avocatul infractorilor si tradeaza interesul public intreaga societate se afla in pericol. Tudorele, fa ceva ca nu se mai poate! Demisia!

- Nu uitati tot timpul cine sunt marii responsabili: Liviu Dragnea, baronii PSD si borfasii. Toti ceilalti care se lupta cu procurorii sau cu instantele sunt instrumentele lor: Tudorel Toader, televiziunile mogulilor, ziaristi vanduti. 

- Spre deosebire de februarie anul trecut, cand legatura dintre OUG 13 si Liviu Dragnea era clara, de aceasta data liderul PSD incearca sa ramana in umbra. Nu va lasati pacaliti: tot Dragnea sta la originea raului si acum. Sa nu uitam asta. 

- Protestam impotriva incompetentei crase a guvernarii PSD, care exercita puterea din 2012 incoace. Sa nu uitam cine conduce de sase ani Romania! Nici regimul Iliescu din anii 90, distructiv pentru tara, n-a stat atat la putere. 

- Din cauza lor Romania se goleste in ritm accelerat de cei mai activi si instruiti oameni, din cauza lor pierdem sute de milioane de euro bani europeni, din cauza lor inflatia creste galopant si tot din cauza lor vom plati scump mituirea populatiei cu cresteri de salarii. 

- Din cauza lor nu vedem astazi nici o perspectiva si multi se gandesc la plecarea din tara ca singura solutie pe termen lung. Nu mai vrem sa traim intr-o cu spitale care ne omoara, fara autostrazi si fara infrastructura vitala. 

- Protestam impotriva contraselectiei in functiile publice. Nu mai vrem condamnati si cercetati penal in functii cheie, plagiatori, analfabeti si impostori platiti din banii nostri. 

- Ne-am saturat sa platim functionari si inalti demnitari care lucreaza doar pentru ei, nu pentru noi. Gata, ne-au ajuns trei decenii de coruptie generalizata. Generatia noastra merita mai mult. Guvernul si administratia sunt angajatii nostri, nu noi sclavii si prizonierii lor. 

- Protestam pentru ca doar asta ne-a mai ramas de facut. Daca noi nu ne vom apara institutiile si viitorul copiiilor nostri sa nu ne asteptam de la altii sa o faca.

- Stiu, e ger si e mai bine acasa, la caldura, dar cand iarna siberiana se va asterne peste Romania ce veti mai spune atunci?”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...