„Să vă băgați săpunul în c** și vă dau și hârtie igienică să vă ștergeți la gură cu ea. Să vă fie rușine!”

„Să vă băgați săpunul în c** și vă dau și hârtie igienică să vă ștergeți la gură cu ea. Să vă fie rușine!”

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie și a făcut petrecere cu 50 de invitați. Vedeta a dezvăluit că unele cadouri au mâhnit-o peste măsură și au determinat-o să transmită un mesaj categoric celor care s-au gândit că sunt potrivite pentru aniversarea ei, relatează protv.ro .

Bianca Drăgușanu a invitat 50 de apropiați la petrecerea „extraordinară” pe care a organizat-o de ziua ei, însă, spune vedeta, s-a trezit cu 10 persoane în plus, care nu figurau pe lista ei de invitați.

Cu toate acestea, fotomodelul a trecut cu vederea acest aspect și a sărbătorit împlinirea a 40 de ani în stil mare.

Însă, după petrecere, Bianca a început să deschidă cadourile pe care le-a primit de la cei care au felicitat-o de ziua ei și a avut un șoc: unele dintre ele au fost de-a dreptul neașteptate și de neacceptat pentru o aniversare.

Vedeta a reacționat vehement într-un Story pe Instagram, în care a tunat și a fulgerat la adresa celor care și-au bătut joc de evenimentul ei.

Deschid cadourile – două sau trei dintre ele – băi, în pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic, trei frumoși, mov. Am un mesaj pentru personajele pe care le-am identidicat, dar nu știu dacă merită să le dezvălui identitatea. Aș vrea să vi le înapoiez, să vă băgați săpunul în c** și vă dau și hârtie igienică să vă ștergeți la gură cu ea. Să vă fie rușine!”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Vedeta a mărturisit că pe viitor va fi mai atentă la persoanele care vin neinvitate la petrecerile ei.

Bianca Drăgușanu și-a serbat ziua de naștere într-un local de fițe din Capială, iar la eveniment a cântat Tzancă Uraganu. Printre invitați s-a numărat și Jessica Alves, fostul Bărbat Ken transformat în femeie cu ajutorul operațiilor estetice.

Fotografii: @ biancadragusanu18


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria