Sabalenka, prima apariție pe teren, la 3 zile după ce fostul iubit s-a sinucis. Gestul emoționant de la finalul meciului

Sabalenka, prima apariție pe teren, la 3 zile după ce fostul iubit s-a sinucis. Gestul emoționant de la finalul meciului

Aryna Sabalenka, a doua jucătoare a lumii, a jucat în negru la Miami Open, în prima sa apariție după ce fostul ei iubit, Konstantin Kolțov, s-a sinucis. Și adversara ei, Paula Badosa, bună prietenă cu bielorusa, a jucat în același echipament.

Aryna Sabalenka și Paula Badosa, la finalul partidei. Captură TV

Sabalenka a întâlnit-o vineri în turul doi de la Miami Open pe jucătoarea care a eliminat-o din competiție pe Simona Halep în runda precedentă, iberica Paula Badosa, numărul 80 în clasamentul WTA. Partida dintre cele două a avut loc la doar trei zile distanță după ce fostul iubit al Arynei Sabalenka, Konstantin Kolțov, s-a sinucis la vârsta de 42 de ani. Acesta se afla tot în Miami și, conform informațiilor lansate în spațiul public de autoritățile americane, s-ar fi aruncat de la balconul unui hotel.

Aryna Sabalenka s-a impus fără prea mari emoții, după doar o oră și 23 de minute. Îmbrăcată complet în negru , Sabalenka a avut nevoie de două seturi, 6-4, 6-3, pentru a o învinge pe iberică. Cele două jucătoare s-au îmbrățișat la finalul partidei, Paula Badosa așteptând-o pe bielorusă la fileu, după care a luat-o în brațe, ținând-o așa preț de câteva secunde. Aryna a găsit puterea de a zâmbi, și a i-a aplaudat pe suporterii din tribune, care au încurajat-o.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB