Sabrina a împlinit 55 de ani. Cum arată azi interpreta hitului „Boys“. „Sunt o călugăriţă pe lângă artistele de azi“ FOTO

Sabrina a împlinit 55 de ani. Cum arată azi interpreta hitului „Boys“. „Sunt o călugăriţă pe lângă artistele de azi“ FOTO

La sfârșitul anilor ʼ80, videoclipul cântăreței din Italia era atât de hot, încât a avut o variantă cenzurată pentru a rula la TV.

Sabrina Salerno a devenit celebră în toată lumea cu piesa Boys FOTO Profimedia

Una dintre cele mai sexy cântărețe din lume, Sabrina Salerno, a împlinit pe 15 martie 55 de ani, iar la această vârstă este la fel de atrăgătoare.

În 1987, când lansa videoclipul piesei „Boys“, Sabrina devenea un fenomen, iar piesa cucerea topurile din Europa și ajungea numărul 1 în Elveția și Spania, numărul 2 în Germania, numărul 3 în Norvegia și Marea Britanie. Videoclipul cu tânăra artistă dansând în piscină a avut o variantă cenzurală pentru a putea fi transmis de posturile TV

Sabrina s-a născut la Genova și, până la vârsta de 5 ani, a fost crescută de mătușa ei, deoarece tatăl său nu a recunoscut-o, iar mama ei era mai mult absentă. În adolescență a participat la mai multe concursuri de frumusețe. În 1984, a câștigat titlurile de Miss Lido și Miss Liguria. Apoi l-a întâlnit pe bărbatul care avea să devină primul ei manager și să o lanseze pe drumul spre succes, Giampiero Menzione.

Menzione a fost cel care a convins-o să înregistreze prima ei piesă în limba engleză. În 1986, a participat la o emisiune de divertisment foarte populară în Italia, „Grand Hotel“ pe Canale 5. Ca multe alte starlete, Sabrina a început să pozeze topless în același an, pentru a atrage atenția. Aceste imagini vor fi reproduse pe scară largă în presa italiană și internațională în următorii ani.

Dar la acel moment, întâlnirea cu producătorul muzical Claudio Cecchetto era pe cale să-i schimbe viața. Acesta i-a compus melodia „Sexy Girl“, care a devenit hit în Italia. Însă abia în 1987 a cunoscut cu-adevărat faima mondială. În acea vară, ea a devenit una dintre cele mai importante cântărețe italo-dance datorită hitului „Boys“, astăzi un clasic al anilor ʼ80.

În anii '90, a vrut să se distanțeze de imaginea de bombă sexy , dar nu s-a mai bucurat de același succes. Totuși, nu a renunțat niciodată la cariera artistică: a continuat să cânte, să lanseze albume și să joace în filme și încă susține concerte în toată lumea. Întrebată de Vanity Fair Italia care a fost cea mai mare prejudecată în ceea ce o privește, Sabrina a răspuns: „Că sunt frumoasă și proastă“.

Sunt etichetată în funcţie de melodia asta, dar eu sunt mai mult decât «Boys». Toată viaţa mea s-a rezumat la asta. E un sentiment ciudat. O urăsc şi o iubesc în acelaşi timp. Aveam 17 ani când a început succesul meu. Atunci n-am realizat nimic, era o nebunie totul“, declara cântăreața într-un interviu pentru Adevărul.

Uită-te la fetele de astăzi. Sunt o călugăriţă pe lângă artistele de azi. Momentul acela a fost potrivit pentru mine, să apar aşa cum am făcut-o. Nu trăiesc cu regrete. Este mult mai uşor să fiu mulţumită cu ce-am făcut şi să n-am regrete. Astăzi este prea mult marketing, nu mai este creaţie în spatele artiştilor noi. Personalitatea va trebui să-şi arate faţa, la un moment dat, altfel n-au nicio şansă“, a mai spus ea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante