Șacalii se sfâșie cu zgomot! Toader îl ameninţă pe Dragnea cu Iohannis: Decretul de revocare trebuie semnat de preşedinte

Șacalii se sfâșie cu zgomot! Toader îl ameninţă pe Dragnea cu Iohannis: Decretul de revocare trebuie semnat de preşedinte

Șacalii se sfâșie cu zgomot! Toader îl ameninţă pe Dragnea cu Iohannis: Decretul de revocare trebuie semnat de preşedinte. Tudorel Toader i-a anunţat pe cei din PSD că nu va demisiona, dar a subliniat în acelaşi timp că, şi în cazul unei demisii, documentul ajunge la şeful stataului, care poate ţine cont sau nu de el. „Chiar de ar fi demisie, tot trebuie decretul preşedintelui pentru revocare“, a declarat Tudorel Toader.

Întrebat de cine va ţine cont, de decizia premierului Viorica Dăncilă sau de decizia PSD, ministrul Justiţiei a precizat: „Voi ţine cont de decizia producătoare de efecte juridice. De ceea ce va scrie în Monitorul Oficial“.

Toader s-a declarat sceptic în ceea ce priveşte faptul că va mai fi lăsat ministru al Justiţiei de PSD, susţinând că e posibil să fie ultima sa întâlnire cu jurnaliştii la Parlament.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”