Sacha Baron Cohen pregăteşte o producţie satirică împotriva preşedintelui Trump

Sacha Baron Cohen pregăteşte o producţie satirică împotriva preşedintelui Trump

Comediantul Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru filmele sale satirice ''Borat'' sau ''The Dictator'', vizează un proiect legat de preşedintele SUA, Donald Trump, care va deveni ţinta glumelor sale, după cum sugerează videoclipul preluat pe contul de Twitter al artistului britanic, relatează EFE.


În 2012, Trump a postat un clip în care îl critica pe Cohen pentru gluma de prost gust la adresa prezentatorului Ryan Seacrest de pe covorul roşu al galei premiilor Oscar, considerându-l pe comediant "o persoană de categoria a treia" - (third-rate character).

"Mi-ar fi plăcut ca Seacrest să-i tragă mai mulţi pumni în faţă încât să-l bage în spital", spune Trump în acest clip invitându-l pe Cohen "să treacă pe la şcoală pentru a învăţa să fie amuzant".

Actorul britanic a ţinut minte şi a preluat clipul lui Trump pe contul său de Twitter.

Clipul reaminteşte cuvintele lui Trump şi lasă să se întrevadă că viitoarea producţie se va numi "Sacha graduates, soon" (Sacha în curând absolvent) şi are ca antet fosta Universitate Trump, care a făcut obiectul unei plângeri colective.

Donald Trump a convenit în noiembrie 2016 să plătească 25 de milioane de dolari pentru a încheia un caz de fraudă împotriva universităţii sale.

Potrivit Procuraturii, centrul universitar al magnatului newyorkez, inaugurat în 2005 şi închis cinci ani mai târziu, nu a avut niciodată aviz de funcţionare şi s-a făcut vinovat de fraudă faţă de mii de tineri.

Centrul oferea cursuri despre afaceri imobiliare şi finanţe cerând pentru obţinerea unei diplome suma de 35.000 de dolari.

Tumultuoasa relaţie dintre Cohen şi Trump a început în 2003, când omul de afaceri a fost abordat într-un episod al programului ''Da Ali G Show'', un alt personaj al comicului britanic, fiind întrebat dacă ar investi în "mănuşi pentru îngheţată". Trump a părăsit interviul după câteva minute. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Decolteul până la buric, experimentat de Monica Bîrlădeanu la filmările pentru Revelionul de la PRO TV

2 Noi dezvăluiri despre „gaura neagră” a lui Ciolacu

3 „M-au lăsat să mor, atât au putut ei face pentru mine. Am fost ucisă de medici, prieteni, rude, oameni care au tăcut”

4 Un moștenitor al casei Hermès, necăsătorit și fără copii, vrea să își adopte servitorul marocan pentru a-i lăsa moștenire averea sa

5 „Faptul că i-am votat la europarlamentare pe acești lifuroi stricați mă doare”