Șah: Fostul campion mondial Anatoli Karpov ar fi ieşit din comă. Accident misterios al marelui sportiv

Șah: Fostul campion mondial Anatoli Karpov ar fi ieşit din comă. Accident misterios al marelui sportiv

Rusul Anatoli Karpov, fost campion mondial la şah, internat duminică într-un spital din Moscova după ce a suferit o rană la cap, ar fi ieşit din coma indusă în care a fost plasat, scrie joi L'Equipe.

Anatoli Karpov a suferit un accident misterios la cap. Foto EPA EFE

Lucrurile nu sunt încă foarte clare în ceea ce priveşte situaţia lui Anatoli Karpov, nefiind cunoscute circumstanţele accidentului care i-a adus duminică spitalizarea. Încă nu este limpede dacă fostul campion mondial (1975-1985) a fost agresat când era în stare de ebrietate sau dacă a suferit o căzătură care a dus la o comoţie cerebrală.

Această ultimă teză este susţinută de soţia lui Karpov, Natalia Bulanova. Ea a indicat pentru ziarul Izvestia că legendarul şahist, care din anul 2011 este deputat al Dumei de Stat, camera inferioară a Parlamentului Rusiei, a ieşit din coma indusă în care a fost plasat. El ar fi în continuare sub observaţie la spital, unde starea lui este considerată gravă.

Şahistul rus Serghei Kariakin a afirmat joi că starea de sănătate a lui Karpov s-a îmbunătăţit, relatează agenţia EFE.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...