Șah mat pentru PSD! Agenția de rating Moody’s salută ”susținerea ridicată pentru lupta anticorupție”, în urma referendumului pe justiție

Șah mat pentru PSD! Agenția de rating Moody’s salută ”susținerea ridicată pentru lupta anticorupție”, în urma referendumului pe justiție

Agenția de rating Moody’s salută rezultatul referendumului pe justiție declanșat de președintele Iohannis într-un comentariu dedicat evenimentului și remis piețelor financiare. ”Rezultatul referendumului demonstrează o susținere ridicată pentru lupta anticorupție”, scrie agenția internațională de rating, arătând și că rezultatul alegerilor este ”un factor pozitiv” în balanța riscurilor evaluate la calcularea ratingului de țară, scrie G4Media .
 
”Referendumul a fost parte dintr-o tentativă a partidului de guvernământ de a amenda legislația din justiție prin OUG-uri care ar fi putut amnistia oficiali condamnați pentru abuz de putere. Rezultatele alegerilor sunt un factor pozitiv din perspectivă instituțională pentru că demonstrează atașamentul societății civile față de statul de drept și independența justiției”, arată Moody’s în nota consultată de G4Media.ro.

”Considerăm pozitiv rezultatul referendumului pentru că demonstrează intenția cetățenilor de a inversa trendul schimbărilor instituționale negative”, mai arată Moody’s.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante