Sălaj: Circa 500 de persoane protestează în centrul Zalăului

Sălaj: Circa 500 de persoane protestează în centrul Zalăului

Circa 500 de persoane s-au adunat miercuri după-amiaza, în centrul Zalăului, pentru a protesta față de proiectul de lege privind grațierea și OUG de modificare a Codurilor penale, adoptate marți seara de Guvern.

Protestul a fost organizat prin intermediul Facebook, unde au existat mai multe mesaje de mobilizare a cetățenilor în centrul municipiului, începând cu ora 17,00. Numărul celor prezenți a crescut simțitor, ajungând la circa 500 în jurul orei 19,00.

Protestatarii au fluturat steaguri tricolore și au adus cu ei mai multe pancarde cu mesaje precum: "În democrație hoții stau la pușcărie", "Ciuma", "Nu furați și viitorul copiilor noștri", "PSD — grup de infractori" sau "Nu legalizați hoția și coruția".

De asemenea, cei prezenți au fluierat și au strigat slogane: "Hoții", "Și Zalăul cere, fără grațiere!", "Rușine să vă fie" sau "PSD, ciuma roșie!".

Protestul este unul pașnic, se desfășoară fără incidente, la fața locului fiind prezente forțe de ordine ce supraveghează manifestanții.

AGERPRES/(A — autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?