Sălaj: Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, în arest preventiv

Sălaj: Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, în arest preventiv

Poliţistul din Şimleu Silvaniei care şi-a bătut un coleg, marţi, după o petrecere la un restaurant din localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, sub acuzaţia de tentativă de omor, victima sa fiind internată în stare gravă la un spital din Cluj Napoca.

Decizia a fost luat de magistraţii Tribunalul Sălaj, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care anchetează acest caz.

"Pe numele poliţistului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. A fost depus în arestul IPJ Sălaj. Raportul de serviciu al poliţistului a fost suspendat de drept pe perioada arestului preventiv. Pe perioada suspendării de drept el nu beneficiază de nicio remuneraţie. El nu va fi plătit, fiind obligat totodată să predea armamentul", a declarat joi, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Dacă după expirarea celor 30 de zile se va dispune cercetarea lui în stare de libertate, atunci el se poate întoarce la serviciu, însă va fi pus la dispoziţie, pentru că este cercetat penal, în calitate de inculpat, urmând să primească doar salariul de bază, fără alte sporuri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul O.I.A., agent principal de poliţie la Poliţia Oraşului Şimleu Silvaniei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor (...) asupra victimei G.M.D., agent de poliţie la aceeaşi unitate de poliţie, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit unor surse judiciare, un poliţist a fost agresat, marţi după-amiază, la un local din Şimleu Silvaniei, de un coleg al său, la o petrecere organizată după bilanţul anual al instituţiei. Cel agresat a suferit mai multe lovituri, în special în zona feţei, fiind transportat mai întâi la spitalul din Şimleu Silvaniei, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Victima a fost ulterior transportată la un spital din Cluj Napoca, unde se află inernat în stare gravă, cu plăgi la nivelul piramidei nazale, echimoze la nivel frontal, cu posibilă fractură de craniu. AGERPRES / (A - autor: Sebastian Olaru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

2 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

3 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

4 VIDEO Gabriel Păun (Agent Green): Blana ursului e la un tăbăcar din Târgu Secuiesc. E vorba de Arthur, nu ști…

5 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord