Salariul lui Ianis Hagi la Rangers, dezvăluit de scoțieni. Suma impresionantă pe care o câștigă

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers, dezvăluit de scoțieni. Suma impresionantă pe care o câștigă

Ianis Hagi (24 de ani) a fost adus de Rangers de la Genk, în schimbul a 3,5 milioane de euro, în 2020, Internaționalul român a fost una dintre vedetele scoțienilor, până la accidentarea de la începutul anului trecut.

Ianis Hagi e așteptat să revină la forma de dinainte de accidentare. Foto Facebook

A urmat un an de recuperare, pentru ca fotbalistul român să-și revină apoi, ușor-ușor, în echipa lui Rangers, pentru care a înscris un gol în acest sezon. Deși au fost mai multe cluburi care s-au interesat de serviciile sale, Ianis Hagi a hotărât să continue la Rangers, cu care și-a prelungit contractul până în anul 2025

Conform presei scoțiene, internaționalul român primește un salariu în valoare de 1.092.000 de lire sterline pe an (aproximativ 1,3 milioane de euro), fiind pe locul 10 în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lotul echipei din Glasgow. Lider în acest top este Connor Goldson, care încasează aproape dublu față de Ianis Hagi.

Pe lângă prelungirea contractului cu Rangers, mijlocașul român mai are un motiv de bucurie. Zilele trecute, el a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Elena Tănase, care a spus ”Da”. Evenimentul s-a petrecut la Paris, în apropierea Turnului Eiffel, Ianis Hagi i-a dăruit logodnicei sale un inel în valoare de 50.000 de euro, iar pentru ”aranjament” internaționalul a mai cheltuit încă pe atât.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB