Salman Rushdie a fost scos de pe ventilator şi poate vorbi

Salman Rushdie a fost scos de pe ventilator şi poate vorbi

Salman Rushdie, în vârstă de 74 de ani, dă semne de revenire după atacul cumplit pe care l-a suferit în urmă cu câteva zile. Autorul a fost scos de pe ventilator şi poate din nou să vorbească, relatează BBC.

Michael Hill, preşedintele instituţiei Chautauqua, acolo unde a fost atacat Rushdie, a confirmat ştirea pe reţelele de socializare, unde a scris că "Salman Rushdie a ieşit de pe ventilator şi vorbeşte! Rugăciunile continuă din partea tuturor".

De asemenea, vestea că Rushdie este stabil şi poate vorbi a fost confirmată şi de agentul acestuia, care anterior spunea că autorul şi-ar putea pierde un ochi din cauza atacului care i-a mai produs o leziune la ficat şi o ruptură a nervilor la un braţ.

Autorul atacului, Hatar Matar, este acuzat că a urcat pe scenă şi la înjunghiat pe Rushdie de cel puţin 10 ori în faţă, gât şi abdomen. Bărbatul acuzat a pledat nevinovat, sâmbătă, pentru tentativă de omor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...