Salvatorii români au scos o familie de sub darâmături în Turcia. Copilul era mort

Salvatorii români au scos o familie de sub darâmături în Turcia. Copilul era mort

Echipa de căutare - salvare RO-USAR a finalizat misiunea de recuperare de sub dărâmături a unei familii din oraşul Antakya, a informat, marţi, IGSU.

„Referitor la misiunea desfășurată de echipa de căutare-salvare RO-USAR , pentru identificarea și recuperarea unei familii (soț, soție și copil) surprinse sub dărâmături, în orașul Antakya, vă comunicăm faptul că toate cele trei persoane au fost extrase. Cei doi adulți sunt în viață și au fost predați ambulanței, iar copilul este decedat și a fost predat familiei”, transmite ISU.

Clădirea s-a prăbuşit complet, iar din spusele localnicilor aceasta ar fi avut nouă etaje.

Salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune a intervenției echipelor venite în sprijin.

Cel puţin 5.434 de persoane şi-au pierdut viaţa în Turcia, după ce două cutremure puternice au zguduit luni partea de sud a ţării, conform unui nou bilanţ actualizat marţi de Autoritatea de gestionare a dezastrelor şi a situaţiilor de urgenţă din această ţară (AFAD). Acest bilanţ actualizat aduce numărul total al morţilor în Turcia şi Siria la peste 7.000 într-o serie dintre cele mai puternice cutremure care au lovit regiunea în aproape un secol.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...