Salvini cere castrarea chimică a unui român arestat după ce și-a violat fiica

Salvini cere castrarea chimică a unui român arestat după ce și-a violat fiica

Matteo Salvini, preşedintele partidului Liga Nordului, cere într-o postare pe Twitter castrarea chimică a unui român care locuiește de mai mult timp în Italia. ”Castrare Chimică. Și stop”, a scris Salvini.

Un român a fost arestat ieri în orașul Cerignola, provincia Foggia, din sudul Italiei, sub acuzația de viol asupra fiicei sale, relatează Il Mattino .

Cercetările poliției au început după ce autoritățile au fost alertate că într-o cabană de la marginea orașului au loc abuzuri sexuale. Polițiștii au găsit o minoră însărcinată, iar cercetările ulterioare au arătat că aceasta a fost abuzată sexual chiar de către tatăl ei, un cetățean român.

”În urma cercetărilor și declarațiilor martorilor presupusei victime și a constatărilor preliminare, agenții l-au arestat pe bărbat sub acuzația de violențe sexuale agravate și continuate și maltratăre în familie”, scrie presa italiană.

Sursa foto: Twitter / Matteo Salvini



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...